Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Sol bek

-Tiago Pinto (Osmanlı)
-Carole

Stoper

-Fosu-Mensah (k) (united)
-Vida (Kiev)
-Epearanu (Başak)
-Balta
-Semih

Sağ bek
-Nsue (Middlesbrough)
-Uğur Uçar (Başak)
-Linnes

Olmalı.

Uğur Nsue ve Epearanunun sözleşmeleri bu sezon bitiyor

Pinto ve Vida için para isterler.
Pinto --> 2m avro + Koray
Vida --> 7m avro

Chedjou'yu şöyle 3-4m avroya satabilirsek iyi olur

alinamiyacak kadar gec. hayal kurmayalim bosuna bence. sanssonu buyuk kulubler pesinde. bi ara lyon ve sanirsam psg bu adamin pesindeydi, cok zaman kalmaz bazi premier league kulublerde pesinde olur.

Psg Draxler gibi büyük lokmaların peşinde reis tutup Matuidi'yi Verratti'yi kesip Sanson'u almazlarki haa Lyon'dan da oyuncu yarışına giremeyeceksekde valla kapatıp gidelim klübü

İşte dediğimde bu reis böyle adamları tam patlama yapmadan önce bulman lazım yoksa Bayern'i arsenali keşfettikten sonra anca +35 yaşında getirirsin bu ülkeye

Galatasaray'in yeni stoperi

cavanda-gs-forma-640b.jpg

Kaynak

Sükrü ERDEN

Psg Draxler gibi büyük lokmaların peşinde reis tutup Matuidi'yi Verratti'yi kesip Sanson'u almazlarki haa Lyon'dan da oyuncu yarışına giremeyeceksekde valla kapatıp gidelim klübü

İşte dediğimde bu reis böyle adamları tam patlama yapmadan önce bulman lazım yoksa Bayern'i arsenali keşfettikten sonra anca +35 yaşında getirirsin bu ülkeye
Lyon gibi kulublerle yarisamiyacak kadar kotu durumdayiz yani bunu israrla gormek istemiyormusun anlamiyorum reis, ama yani biraz gercekci olalim sadece. Sanson hayal

Lyon gibi kulublerle yarisamiyacak kadar kotu durumdayiz yani bunu israrla gormek istemiyormusun anlamiyorum reis, ama yani biraz gercekci olalim sadece. Sanson hayal

Şuanki durumla bölyede reis bunun tek sebebi çapsız yöneticiler tutup parayı ölü Sneijder-Selçuk_Poldilere sakat Serdar-Hamitlere veya çapsız Sarbi-Cavanda-Josue'lere yedirdikleri için zaten bu kafayla bu yönetimle transfer yapacaklarsa yapmasınlar valla daha iyi be reis

Ne fena cakmisin lan bazilarina, gülerek ekran basinda egleniyorum ha :2aloh1:

O kadar feci girmis ki, olmayan birseyi olmus gibi yalanla süslüyorlar kendilerini avutmak adina. Hobba, ne girmis ya :D

Salih Dursun gider, Ahmet Çalık ve Sidiki Maiga ile transfer biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt