Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetime rağmen hala transfer kadro isteği de ne bileyim. Almıyorlar işte kendi bildikleri menajer aracılar yoksa almıyorlar. Ben iyi niyetli olduklarına da inanmıyorum.

Inaki williams, jese rodriguez, tolisso, ntep arasindaki en gercekci olan isim hangisi? :D
s
Olay su, Jese haric hic birini Galatasaray'a önermedim, Ntep'i ise sen önerdin.

Jese var, o da Las Palmas'a gidecekmis, yani daha gercekci kiralik olarak önerdigim gibi.

Ntep ve 1.5 milyon.. Kimlerle surda futbol tartisiyoruz te allahim ya :red:
Aklima tüküreyim o kadar cevap veriyoruz birde. Beyinini kullanmani tavsiye ederim kendi kendine birseyler uyduracagina. Saglikli degil.

Son düzenleme:
Cocuk aciyor Youtube kanallarini, güzel bir videoya rastlayinca bakiyor sözlesme detaylarina ve buraya yaziyor piyasadan haberdar olmadan. 5 dk. önce Ntep'i tanimiyordu bile.

Yoksa 1.5 milyona alalim demesinin baska aciklamasi olamaz.

s
Olay su, Jese haric hic birini Galatasaray'a önermedim, Ntep'i ise sen önerdin.

Geriye kalan Jese var, o da Las Palmas'a gidecekmis, yani daha gercekci.

Ntep ve 1.5 milyon.. Kimlerle surda futbol tartisiyoruz te allahim ya :red:
Aklima tüküreyim o kadar cevap veriyoruz birde. Beyinini kullanmani tavsiye ederim kendi kendine birseyler uyduracagina. Saglikli degil.

Soyledigim oyuncularin konularini forumda kim acti? Babam mi? :D

Sana kim diyo benden alinti yap, bak işine

Podolski'ye 5 milyon teklif etmişler bizim aptallarda sıcak bakıyormuş Ali Naci'nin dediğine göre
Lan Ersan Gülüm ve Burak kazmaları bile 8 milyona gitti oraya Poldi 5 eder mi ne mal bir yönetim bu ya

Ali Naci inşallah yanılıyordur ama bizim aptal yönetimden beklerim böyle bir mallığı
Ordan gelecek 5 milyona da Ahmet Çalık transferini yaparlar kesin :D :D :D :D

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu: Beijing Guoan’dan Podolski için gelen önemli bir teklif var. Teklifi değerlendiriyoruz.

Levent Nazifoğlu: Transferin gerçekleşmesi Podolski'ye bağlı.

Levent Nazifoğlu: "Ahmet Çalık alternatiflerimizden biri. Kulübü ile görüşmeler sürüyor. Uygun bir bonservis bedeli olursa düşünürüz."

5-8 arası bişeydir keza bunlar yerini dolduramaz Podolski'nin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt