Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu PSV'den Narsingh'in kontrati bitiyor mesela. Sneijder ve De Jong araci olsa aklini celemez miyiz acaba.

Levent Nazifoğlu: "Emre Belözoğlu ile ilgili temasımız yok. Chedjou için bize gelen bir teklif yok."

Eğer cidden 20 milyon'luk bir teklif varsa Poldi'ye hemen satıp tüm parayı forvet'e gömelim ne demek la 20 milyon euro

Yönetim akilli is yapmaz.

Sampiyonluk yolunda önemli olan Podolski'yi 5 milyona satarlar. O parayi sampiyonluk yarisinda hic bir önemi olmayacak olan, zarar olacak olan Ahmet'e dökerler.

Bu bizim yönetimden beklenir. Yararliyi sat, zararliyi al.

Ulan Çin gibi bir piyasaya Poldi'yi 5 milyona falan satmayı dünyada ancak bizim çapsız gerizekalı yönetim becerebilir

Ahmet Çalık nedir ya? Oyuncudan bağımsız olarak bu sadece yerli ve leş Türkiye liginden oyuncu almak istemeleri resmen mide bulandırıcı

Levent Nazifoğlu Şampiyonlar ligi finali için düğmeye bastı M.Ekici ve Ahmet Çalık ile avrupaya gözdağı vereceğiz anlaşıldı :D

Levent Nazifoğlu:"Beijing Guoan'dan Podolski için önemli bir teklif geldi. Teklifi değerlendiriyoruz." (Anadolu Ajansı)

Levent Nazifoğlu: "Transferin gerçekleşmesi, Podolski'ye bağlı. Ahmet Çalık için de Gençlerbirliği ile görüşmelerimiz sürüyor."

Podolski 20 olsa bunlar böyle açıklama yapmaz

Büyük bir ihtimal 5–8 arası bir şey , podolski kaç alıyor hatırlamıyorum 2.5 filan vardır ordan da bir boşluk açılır.Podolski satılması düşünülüyor ise bizimkiler Vargas işini bitişmiş olmalı

7* Milyonu Batdalvari birine gömer bunlar Podolski'den de oluruz.

Poldi'den gelen parayı Ahmet Çalık için harcar bunlar. Herkesin nefret ettiği Bülent tulun bile Drogba başta olmak üzere baya iyi yabancı almıştı.

Özbeks ve Nazifoğlu'na Galatasaray'a ihanetten idam gelmeli yeni anayasayla.

5-8 arası bişeydir keza bunlar yerini dolduramaz Podolski'nin.
işin gercegi podolski yeri dolmayacak bi adam degil oynamadıgı zaman hic eksikligini hissetmedigimiz bir adam zaten takım kosmayan adamları kaldıramıyor ben 7 milyon euroya satılırsa memnun olucam kendi adıma ama ahmet calık transferine tamamen karsıyım

Levent Nazifoglu: Ahmet Calik icin bütce acmak adina en yararli oyuncumuzu satacagiz. Komisyona hayir diyemeyiz.

satıp gelen parayı LENS BEY'e yatırmalıyız. Vargas da forvet oynar dinamik hücum hattı olur.

şino1010 1 tane yararlı Hollandalı getirsin artık yav

Ünal Aysal bir hajrovic i aldı diye sövüp duruyordunuz şimdi konuşunsaniza dursuncular

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Bunlar hala akillanmadi. Poldi'yi 5 e satip Ahmet Calik 4.5 verirler ulan yeter be Avrupa da kac tane stoper var gidin alin birini diyecegim ama siz yine gidip en sakatini bulursunuz istifa edin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt