Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım biz neden illa bonservisiyle futbolcu alma gayretindeyiz? Piyasada kendi takımında fazla şans bulmayan bir sürü zehir gibi futbolcu var. Kiralayalım sezon sonuna kadar. Şu an için önemli olan günü kurtarmak.

Benim anlamadığım biz neden illa bonservisiyle futbolcu alma gayretindeyiz? Piyasada kendi takımında fazla şans bulmayan bir sürü zehir gibi futbolcu var. Kiralayalım sezon sonuna kadar. Şu an için önemli olan günü kurtarmak.

Komisyon anca 4 milyondan sonra güzel çıkar sağlıyor ondan

Bu dursun külübün parasini nekadar sag sola sus payi olarak dagittiysa kimseden ses cikmiyor bu ne hal diye, hemi ua satin almis hemide satilik kalemlerin 90%

Schalke 04'ten ayrılması beklenen Junior Caicara'ya Trabzonspor ve Granada talip oldu. (Bild)

Karabükspor, Dinamo Kiev'den kaleci Rybka ile anlaştı. Önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek. via @ertansuzgun

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun
Bir bilgi de Galatasaray'dan. Dursun Özbek, yarın Ankara'da İlhan Cavcav'la masaya oturacak. Ahmet Çalık transferi yarın netleşebilir..

Buradan Galatasaray dinazorlarına sesleniyorum insan olun.

Ben rahatcana kafamı yastığa koyamıyorum transferde bu isimler geçerken diğerleri sevinçten cildiriyordur para indircekler cebine diye.

Ahmet olmazsa alternatif Yalçın olur.

Başka da kimse gelmez. Forvet falan da almazlar. Sağ bekte de zabri devam eder. Umarım podolski teklifi kabul etmez. Transfer yapmamaya razıyım

Dursun en son kasimpasa baskani ile masaya oturdu,4 milyon'a anlasti eren icin

Ahmet olmazsa alternatif Yalçın olur.

Başka da kimse gelmez. Forvet falan da almazlar. Sağ bekte de zabri devam eder. Umarım podolski teklifi kabul etmez. Transfer yapmamaya razıyım

Yeni avatarınla '' artık saf doğal güzellik arıyorum '' diye subliminal mesaj mı veriyorsun nedir yani ?

yeter ulan bugünde mi transfer yok. krize grecem artık yahu.
sırf transfersizlikten sergen kendini kaybetti ihrac yedi. illa bizde mi öyle olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt