Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan onun bunun cocuklari.podolskiden gelecek parayla vida yi alin hirsiz duzenbazlar.

ne vidası tornavida mı der bizim yönetim ismini duysa :D :D

O7A_dhbS.jpg

Asya'da yılın futbolcusu seçilen ve Arsenalle adı anılan Omar Abdulrahman: Artık Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. pic.twitter.com/NiicfNrGSI

Özbek Brother's Hayalindeki kadro

-----------Muslera-----------
Sarbi-Semih-Ahmet-Carole
-----Kaan-Nuri-Ws10-------
Yasin------Eren----Bruma

Asya'da yılın futbolcusu seçilen ve Arsenalle adı anılan Omar Abdulrahman: Artık Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. pic.twitter.com/NiicfNrGSI

Hıhh anca zaten arsenal filan alıp yıldız olduktan sonra almak ister bizimkiler

Şurda kaç yıldır bir yerimi yırtıyorum alın Omar Abdulrahman'ı diye !

Yönetimimiz, Riekerink'le yollar ayrıldıktan sonra teknik direktör Cihat Arslan'la anlaşmayı planlıyor. (AMK) pic.twitter.com/gsIi8of7mg
Olurmu olur :)

Hayirli cumalar

Ahmet ile anlasmislar, kaan ayhan'i da istiyorlarmis...

Diyecek birsey yok, yabanci futbolcu almayi beceremiyorlar... takimi bos oyuncularla doldurmaya devam edin...

Cocukken "yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı" diye ogretmişlerdi, Dursun da bu yuzden nerede yerli oyuncu varsa iyi-kotu demeden topluyor. Gerzek herifler.. Ben de ceza alacagım ve cok ağır kufredeceğim..

Cihat Arslan, Hamza fln 3 sene önce rüyalarinda göremezdi Galatasaray'i.

Artik Hikmet Karaman bile umutlandi. Ne hallere düstük.

Ahmet caligin menajeri Ahmet bulutmus ohh miss en Yüksekten kakalar bize komisyonlar havada uçuşur.

Cihat Arslan fetocu olduğu için Akhisardan gönderilmedi mı

Fetocu olduğu için Akhisardan gönderilen hoca neden Galatasaray'a gelsin

Wtf

Dünkü bazı gelişmeleri hatırlatalım.. #tbt

Evren Göz ‏@evrengoz 18 sa.18 saat önce
Sigthorsson, Hamit ve Chedjou gitti. Jem, Endoğan, Emrah, Umut ve Ontivero da gidecek. Gelecek oyuncular için hazırlık başladı.

Lukas Podolski Çin'den gelen teklife sıcak bakıyor. Ailesini İstanbul'dan gönderdi. Devre arası transfer politikası Podolski'ye bağlı.

Podolski teklifi resmen kabul ederse yönetim en az 3 oyuncu ile takviye yapmak amacında.

Ahmet Çalık için pazarlıklar sürüyor. İlk teklif 1M ama yeterli gelmedi. G.Birliği daha yüksek istiyor. 2M-3M arasına bitebilir gibi.

Ahmet dışında da stopere adaylar var. Ayrıca 1 kanat oyuncusu ve 1 forvet alınması amaçlanıyor.

Podolski için yönetimin beklentisi 7M-10M Euro arası bir bedel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt