Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Şöyle sağlam, lider, oturaklı ve tecrübeli bir yabancı stoperle Serdar Aziz'in sağlam halinin iyi bir ikili olacağı kanaatindeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koray günter hem kaan ayhan'a ve ahmet calik'a 10 basar.
koray günter hem kaan ayhan'a ve ahmet calik'a 10 basar.
Kaan Ayhan boş biri değil r'taş. Uygun maliyetle alternatif olarak kadromuzda bulunması bizim yararımıza olur.
koray'da bos biri degil benim gözümde ama herkez silmis cocugu. semih'ye 10 basar ama lobbisi olmadigi icin oynatilmiyordu
koray'da bos biri degil benim gözümde ama herkez silmis cocugu. semih'ye 10 basar ama lobbisi olmadigi icin oynatilmiyordu
Şöyle sağlam, lider, oturaklı ve tecrübeli bir yabancı stoperle Serdar Aziz'in sağlam halinin iyi bir ikili olacağı kanaatindeyim.
yasin ama it gibi kosuyor ve skora katki yapiyor. selcuk ve semih neden oynatildigni herkez biliyor. ben koray'i begeniyorum, ama capraz bagi koptuktan sonra nasil oynar belli degil. takimin (serdari pek bilmem ama sakat olmadigi zaman benim gözümde iyi bir stoper) en iyi stoperi hakan balta.Yasinin lobisi var mı sanki
Adam defansif anlamda leş oğlu leş
Bir stoperin en önemli özellikleri defansif özellikleridir, uzaktan pas atabilmesi filan değil
Evgen Khacheridi - Performans 16/17 | Transfermarkt
6 ay sonra sözleşmesi bitiyor. Ahmet Çalık'tan daha fazla katkı vereceği kesin ama birilerinin cebine komisyon giremeyeceği için almak akıllarından bile geçmiyor.