Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle sağlam, lider, oturaklı ve tecrübeli bir yabancı stoperle Serdar Aziz'in sağlam halinin iyi bir ikili olacağı kanaatindeyim.

Bu riekerink de kuzu gibiymis, yonetim ne derse evet diyo, insan der ki bana yurt disindan uzun boylu stoper alin, elimdeki stoperlerin boylari kisa, yedigimiz 16 golun dokuzu kafa golu

Kimlere kalmadik be, alt yapi hocasi teknik direktor oluyor, baskan finansal konu haric hic bir ise yaramiyor, nazifoglu iyi biri sandik meger ki dursun'dan hic bir farki yokmus

Levent Nazifoglu: Simdi Ahmet Calik milli takima kadar yükselmis bir sIIItoper arkadasimiz, tartisilacak yani mi var allah askina? Ben kefilim bu transfere.

leiva-ve-denayer-transferinde-son-durum-8685886_x_763_o.jpg

Kaan ı tercih ederim Ahmet kim ya allahım sen bizi koru boşta caceres var al illa kısa alacaksan

Eğer iki stoper alınacak ve bunlardan birisi Kaan olacaksa şöyle anlamlı olur: hem maliyeti düşük birisi hem de bir kaç mevkide yararlanılabilir.

koray'da bos biri degil benim gözümde ama herkez silmis cocugu. semih'ye 10 basar ama lobbisi olmadigi icin oynatilmiyordu

Yasinin lobisi var mı sanki

Adam defansif anlamda leş oğlu leş

Bir stoperin en önemli özellikleri defansif özellikleridir, uzaktan pas atabilmesi filan değil

Yasinin lobisi var mı sanki

Adam defansif anlamda leş oğlu leş

Bir stoperin en önemli özellikleri defansif özellikleridir, uzaktan pas atabilmesi filan değil
yasin ama it gibi kosuyor ve skora katki yapiyor. selcuk ve semih neden oynatildigni herkez biliyor. ben koray'i begeniyorum, ama capraz bagi koptuktan sonra nasil oynar belli degil. takimin (serdari pek bilmem ama sakat olmadigi zaman benim gözümde iyi bir stoper) en iyi stoperi hakan balta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt