Cagdas Efendi
Cezalı
- 30 Ekim 2016
- 182
- 0
- 316
Telles portoya gitti diye değerlendimi kimse sevmezdi tellesi ve kötü bir oyuncuydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi telles gideli cok oldu bosuna tellesi konusmaya gerek yok artık.Beyler şöyle bir savunma olsa ne dersiniz
Carole gerçekten derli toplu bir oyuncu sol stoper olarak çok başarılı olur mu kendi düşüncem olur niyetinde , tabi ki saha içinde görmek lazım
![]()
Şöyle bir sol tarafımız olsa gerçekten mükemmel olurdu.
yıllık 700 bin euroya bundan iyisini bulamayız benceCarole'ü severim elinden geleni yapmaya çalışıyor adam ama bu tip futbolcular mental açıdan biraz zayıf olur yapabilcek bir şey yok ona ama Telles daha zeki adamdı o nedenle onu da severdim. Keşke ikisi de kalsaydı.
Senin yazdigini bile bilmiyordum. Fikrin olabilir ama ayni zamanda futbolun gercekleri vardir.
Rafinha Lahm'dan daha iyi diyip kendi fikrim demekte ayni sekilde sacmalik olur mesela.
Telles portoya gitti diye değerlendimi kimse sevmezdi tellesi ve kötü bir oyuncuydu
Telles kalmalıydı tıpkı poldinin kalması gerektiği gibi
yıllık 700 bin euroya bundan iyisini bulamayız bence![]()
Arkadaş şu takıma adam akıllı lider uzun boylu bir stoper alın
Çatır çatır bu ligde +20 gol atacak bir forvet alın
Başka hiçbirşeye gerek yok yav
Uzun boylu stoper mantigi en az 'cok forvet cok gol atariz' mantigi kadar yanlistir bu arada. Düz mantik yapmayalim.
ne gerek var ya, 184 u gecen defans oyuncu bize yakismaz.
1.79 defans 4'lümüzün boy ortalaması
Carole-Semih-Hakan-Sarbi
Ben 16-18 yaş arası amatör şubede stoper oynadım biz çocuk halimizle bile defans 4'lüsü +1.80 dir kesin boy ortalamamız