Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler şöyle bir savunma olsa ne dersiniz

Carole gerçekten derli toplu bir oyuncu sol stoper olarak çok başarılı olur mu kendi düşüncem olur niyetinde , tabi ki saha içinde görmek lazım

g26L2b.jpg

Şöyle bir sol tarafımız olsa gerçekten mükemmel olurdu.
abi telles gideli cok oldu bosuna tellesi konusmaya gerek yok artık.

Senin yazdigini bile bilmiyordum. Fikrin olabilir ama ayni zamanda futbolun gercekleri vardir.

Rafinha Lahm'dan daha iyi diyip kendi fikrim demekte ayni sekilde sacmalik olur mesela.

Sana göre saçmalık olan şey bana göre olmayabilir.

Denayer ve Chedjou da cevher görmen de bana saçma geliyor ama kalkıp nerenizle izliyorsunuz gibi proveke edici cevap atmiyorum.

Kendine yapılmaması istediğin şeyi başkalarına yaparsan haksız çıkmış oluyorsun.

Bu forumda ve Türk insanında genel olarak var bu huy zaten buraya yazarken bakın bir yönetici olarak değil normal üye olarak geriliyorum 2 senedir.

Sebebi de tam bu. Ya aynı şekilde yapıp cevap vererek normalde olmadığım gibi davranacagim ki bunu denedim ya da sırf hit için katlandigimız bu yorumların sahiplerine acımasız olacağım artık.

Kişisel değil genel düşün sadece sen değilsin özne.

Savunmaya liderlik edecek bir stoper ve hücumda özelliklerini en iyi şekilde sahaya yansıtan santraforun olmadıktan sonra 4-2-3-1 de Tellesin olsa ne olur Carole ün olsa nolur.

Telles de burdayken tartışılıyordu Portoya gitti düzenli oynuyor , Carole de Fransaya gitse düzenli oynar.

İkisinin özellikleri ortalama çok büyük gece gündüz kadar farklı değil

Ujfa gibi bi stoperin olunca görüyorduk ki sol açık Riera bile pozisyon bilgisi ve tecrübeyle savunma kısmını halledip güzel top tekniğiyle hücumu besliyordu zaten

Telles portoya gitti diye değerlendimi kimse sevmezdi tellesi ve kötü bir oyuncuydu

ben severdim ve hep korurdum. zaten bütün dünya alternatif yaratirken biz iki sol beki cok fazla luks bulup yolluyoruz, sonra da zaten bir sol bek nasil isterse oynasin, baska adam yok kafa modunda. Ha bu arada Telles i futbolc sanmayan, Porto yu aptal yerine koymak da baska bi olay, bu dünyada bizim kadar aptal kulup yoktur, boklari bizlere genelde verirler iyileri de herkes alirlar.

Arkadaş şu takıma adam akıllı lider uzun boylu bir stoper alın
Çatır çatır bu ligde +20 gol atacak bir forvet alın

Başka hiçbirşeye gerek yok yav

Başımızda ki yönetim insanın içini karartıyor , bir ton oyuncu var ama artık yönetim bunu alamaz ki, yada bu oyuncuyu tanıyamaz diye eliyorum

önceden paramzı yetmez derdik şimdi yönetim alamaza geldik

Uzun boylu stoper mantigi en az 'cok forvet cok gol atariz' mantigi kadar yanlistir bu arada. Düz mantik yapmayalim.

Ahmet Calik disinda hangi gerizekali ve mal futbolcunun bizimle adi geciyor ?

Son günlerde pek takip edemedim.

Uzun boylu stoper mantigi en az 'cok forvet cok gol atariz' mantigi kadar yanlistir bu arada. Düz mantik yapmayalim.

Barcelona defans :
Pique 194 - Mascherano 174

real :
Ramos 184 - Varane 191 - Pepe 187

Juventus :
Bonnuci 190 - Benatia 190 - Chiellini 187 - Barzagli 187

Bayern :
Boateng 192 - Hummels 191 - Martinez 190 - Badstuber 190

Chelsea :
Luiz 189 - Zouma 191 - cahill 193

City :
Stones 188 - Kompany 193 - Otamendo 183

Arsenal :
Mustafi 184 - Koscielny 186 -

Liverpool :
Matip 196 - Lovren 188 - Sakho 187

Tottenham :
Alderweireld 186 - vertonghen 189

At Madrid :
Godin 187 - Gimenez 185 - Savic 187

Fenerbahce :
Kjaer 189 - Skrtel 191 - Neustadter 188

BJK:
Rhodlfo 193 - Marcelo 191 - Tosic 185 - Nukan 196

Basaksehir:
Epurenau 189 - Bekir 183 - Yalcin Ayhan 192

1.79 defans 4'lümüzün boy ortalaması
Carole-Semih-Hakan-Sarbi

Ben 16-18 yaş arası amatör şubede stoper oynadım biz çocuk halimizle bile defans 4'lüsü +1.80 dir kesin boy ortalamamız

Danny nin boyu da 183 dü, sonra da neden her mac kafa golü yiyoruz, bi avrupa ya bakamiyorlar... avrupaya bakma kendi ligine bak, bi senin kadar kücük defans oyuncular ile oynayan takim var mi ?

@Hakan Delikanlı bir konuda da muhalefet etme be kardeşim ☺️

Arkadaş anlarım mükemmel 2 stoperin vardır Kaan Ayhan'ı alırsın çok çok iyi yedek olur STP-MO-SĞB hepsini oynar

Veya merkez stoper tandemin çok sağlamdır ama biri yaşlanmaya başlamıştır onun yerine daha genç birisini alıp hazırlayım dersin Ahmet Ç. peşinde koşarsın

Veya diğelimki merkez ortasahan çok iyidir ama Ekici'yi rotasyonda kullanmak için alırsın (eğerki 3 kulvarda mücadele ediyorsan)

Veya defans 4'lün defans kısmını mükemmel olarak yapıyor ama sağ kanadın hücumda çok etkisizse Aleix Vidal peşinde koşabilirsin

Diğelimki takımın hücum hattı tıkır tıkır işliyordur Poldi'ye çok gerek yoktur gelen paraya genç gelecek faadeden bir forvet alacak olursun

Veya takımın çok genç çaylaklarla doludurki Eto'o gibi bir adamı kısa vadede şamp. için alırsın

Ama yok arkadaş yok hiçbirisi yok bizim salak saçma çapsızlar sürüsü yönetimin yaptığı transferlerin sattığı oyuncuların hiçbir mantıklı açıklaması yok anasını satıyım yav ne biçim bir yönetim bu !!!! :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt