Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 yasinda bu sene hic oynamamis Yaya Sanogo'yu kiralamak lazim is yaparsa aliriz is yapmassa postala.

@Furkan Korkmaz her konuya kilit atalim o halde.. Adam akilli tartisilacak bir konu birakmadilar cünkü.

Hakan konuyu biraz kilitledim sakinleşin diye hatta uyarı bıraktım

Ama açmam ile birbirinize sataşmaya başladınız gene, insanlar sizin kavgalarınızı izlemek zorunda değil.

Ayrıca rahatsız olduğun şeyler için raporla seçeneği var, sen raporla gerekeni yapmazsak o zaman bize yazarsın

İkili tartışmaya girerek zaten siz konunun ömrünü kısaltıyorsunuz

Muslera
Sabri Khacheridi Ahmet Carole
De Jong Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Eren

Ama açmam ile birbirinize sataşmaya başladınız gene, insanlar sizin kavgalarınız izlemek zorunda değil.

Ayrıca rahatsız olduğun şeyler için raporla seçeneği var, sen raporla gerekeni yapmazsak o zaman bize yazarsın

s
Konuyu kilitleyerek elinize ne geciyor peki? Adam akilli takimin gelecegini tartismak isteyen potansiyel üyeleri cezalandirmis oluyorsunuz.

Degermi 3-4 veletin yüzünden bunu yapmak? Herkes goygoy trollük fln yapsin.. Ama artik iyice abartilmaya basladi. Direk su üyeleri cezalandirsaniz belki biraz seviye gelir bazi konulara.

Rapor sistemini kullanmiyorum, kullansam da birsey farketmiyor. Yeni üyemisim gibi bunu anlatmana gerek yok Furkan, biliyoruz bunlari.

Monaco gecen sene transferden 200 milyon euro mu kazanmış oha lan

bana göre bizde şu anda patlama yapıp tutabilecek tek adam vargas adam oynamk istiyorum diye bagırıyor

Ama açmam ile birbirinize sataşmaya başladınız gene, insanlar sizin kavgalarınızı izlemek zorunda değil.

:005: keşke supermod olmadan direkt admir olsan reis senin gibi gerçek yöneticilere yakısıyor bu iş :005:

Beyler biz bu traaansfer döneminde stoper ve forvet dışında bir yere transfer düşünyor muyuz? Mesela kanat veya ortasaha? Hiç duydunuz mu?

s
Konuyu kilitleyerek elinize ne geciyor peki? Adam akilli takimin gelecegini tartismak isteyen potansiyel üyeleri cezalandirmis oluyorsunuz.

Degermi 3-4 veletin yüzünden bunu yapmak? Herkes goygoy trollük fln yapsin.. Ama artik iyice abartilmaya basladi. Direk su üyeleri cezalandirsaniz belki biraz seviye gelir bazi konulara.

Rapor sistemini kullanmiyorum, kullansam da birsey farketmiyor. Yeni üyemisim gibi bunu anlatmana gerek yok Furkan, biliyoruz bunlari.

Konuna ben de düşüncelerimi yazacaktım ama yazmadan konu amacından saptı, bir süre kilitledim ama açar açmaz gene birbirinize laf attınız

Siz konu içeriğine uygun yorum yapın ben kilitlersem o zaman istediğinizi söyleyin

Sizi uyarmama rağmen şuan burada da aynı tartışma sürüyor

Hatayı biraz kendinizde arayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt