- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.874
- 5.338
Jovetic defteri kapanmıstır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Furkan Korkmaz her konuya kilit atalim o halde.. Adam akilli tartisilacak bir konu birakmadilar cünkü.
Hic bir halta yaramaz inan bana, Ajax ta bile yedek olmayi basaramadi.23 yasinda bu sene hic oynamamis Yaya Sanogo'yu kiralamak lazim is yaparsa aliriz is yapmassa postala.
23 yasinda bu sene hic oynamamis Yaya Sanogo'yu kiralamak lazim is yaparsa aliriz is yapmassa postala.
sHakan konuyu biraz kilitledim sakinleşin diye hatta uyarı bıraktım
Ama açmam ile birbirinize sataşmaya başladınız gene, insanlar sizin kavgalarınız izlemek zorunda değil.
Ayrıca rahatsız olduğun şeyler için raporla seçeneği var, sen raporla gerekeni yapmazsak o zaman bize yazarsın
İkili tartışmaya girerek zaten siz konunun ömrünü kısaltıyorsunuz
Sukurler olsunSana bedava kanka![]()
Ajaxta kötü oynuyordu
Hollanda liginde bile etkili olamayan forvet bizde katkı sağlamaz bence
:005: keşke supermod olmadan direkt admir olsan reis senin gibi gerçek yöneticilere yakısıyor bu iş :005:Hakan konuyu biraz kilitledim sakinleşin diye hatta uyarı bıraktım
Ama açmam ile birbirinize sataşmaya başladınız gene, insanlar sizin kavgalarınızı izlemek zorunda değil.
Ayrıca rahatsız olduğun şeyler için raporla seçeneği var, sen raporla gerekeni yapmazsak o zaman bize yazarsın
İkili tartışmaya girerek zaten siz konunun ömrünü kısaltıyorsunuz
bana göre bizde şu anda patlama yapıp tutabilecek tek adam vargas adam oynamk istiyorum diye bagırıyor
s
Konuyu kilitleyerek elinize ne geciyor peki? Adam akilli takimin gelecegini tartismak isteyen potansiyel üyeleri cezalandirmis oluyorsunuz.
Degermi 3-4 veletin yüzünden bunu yapmak? Herkes goygoy trollük fln yapsin.. Ama artik iyice abartilmaya basladi. Direk su üyeleri cezalandirsaniz belki biraz seviye gelir bazi konulara.
Rapor sistemini kullanmiyorum, kullansam da birsey farketmiyor. Yeni üyemisim gibi bunu anlatmana gerek yok Furkan, biliyoruz bunlari.