- 20 Mayıs 2011
- 23.104
- 10.130
- 1.873
Onu hatırlayamadım valla![]()
Şimdi Dursun yüzünden isim yazamıyoz nasıl olsa tanımazlar diye![]()
Matias Suarez olcaktı bu Aysalla ilk şampiyon olduğumuz senenin yazında millet çıldırıyodu burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu hatırlayamadım valla![]()
Şimdi Dursun yüzünden isim yazamıyoz nasıl olsa tanımazlar diye![]()
O bahsettigin olaydan kimse 1 ay vermez.
Muhakkak başka şeyler değil vardır.
Ha sırf bu sebepten bana aldigini ispatlayabilirsen işlem yapanlar hakkında araştırmayı da yaparız.
Durduk yere bok atmayın.
Konuyu bilmiyorum şirket bodoslama yazdım. Detaylar hakkında bilgi sahibi değilim.
tapatalk
O adam klas golcüydü. O sakatlanmasa ve Shaqiri ile beraber alınsaydı muhtemelen rekorlarımıza rekorlar ekliyor olacaktık izleyen yıllarda. Adam çok şanssız sakatlandı.
Renato Ibarra - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt Gelecek dertler bitecek !
O buton yok bende.zahmet olmazsa kendini konudan atar mısın
Matias Suarez olcaktı bu Aysalla ilk şampiyon olduğumuz senenin yazında millet çıldırıyodu burda![]()
Son yıllarda transfer de en büyük hatamız
Delaney,Dembele,Niceli eleman'ı almayarak oldu. Bu üçünü o zaman toplam 5'e alırdık şuan 50 çıkar
Bonservisi elindeydi, istersek alirdik ama dusunemedik.Balotelli kiralamayarak hata ettik
Sorunlu fln diyenler bu sezon 13 maçta 9 gol attığını biliyorlar mı acab
Ben biliyorum ; )
Bonservisi elindeydi, istersek alirdik ama dusunemedik.
Balotelli kiralamayarak hata ettik
Ben biliyorum ; )
Bu arada cezan 2 haftaymis 1 ay değil.Ben Alman çomarı dedim diye 1 ay ceza verdirtti kankalarına kendisi burada atıp tutuyor sövüyor tık yok, sonra birde utanmadan ağlıyor forumu mahvettiniz kimse kalmadı diye, aynaya baksa kimin daha doğrusu kimlerin forumu ne hale getirdiği açık aslında, özetle diyeceğim şudur salla gitsin muhattap olmaya değmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Balotelli kiralamayarak hata ettik
Ben biliyorum ; )
Bu arada cezan 2 haftaymis 1 ay değil.
Kalan 2 haftayı paket mı yapalım burda mı yersiniz?
tapatalk