Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan yönetim Ahmet'den vazgeçip Sakho'ya yöneldiyse gerçekten ilk defa mantıklı bir iş yapmış olacaklar

Lvpl'' sadece 2.5 euro bonservis bedeli talep ediyor(Acunn.com'a göre) Sakho için işte menajer'i olayı karıştırıan asıl bitin küçüğü

Sakho yazın Epl'den WHU West Bromwich Albion&Bjk den teklif gelince küçük takımlarda oynamam ben diye çöhlemişti bunları bunu direk kendi söylemişti ama şimdi menajeri yok Epl'den takımda oynamak istiyor filan diye yol yapıyor

Ahh keşke adam akıllı bir yönetici olsa Haydun Üstünel mesela tutup kolundan getirse Sakho'yu Vidal'i

Vidal-Serdar-Sakho-Carole defans 4'lüsünü izleyebilsek

Bu oyunculara kotu demedim zaten, ama odedigimiz paralara bakarsan daha iyi oyuncular alinabilirdi.
Piyasa eskiden ki gibi düşük değil bosman yakalamazsan 4 5 milyonlara artık iyi futbolcu yok ve ülke Türkiye olduğundan bosman olanlar da 3 4 milyon imza parasıyla başlıyor

Ben de farkındayım ucuza transferler yapılabilir ancak alınmış geçmiş ve kalitesiz de olmadığı belli olan adamlara laf etmektense biraz destek çıkalım para yok dendikçe o gitsin bu gelsin yapıyoruz en ufak hatada siliyoruz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konunun resmen boku ciktigina göre bende alakasiz birsey sorayim size.

Bizim ülkede müzik kliplerinde niye hep zenci dansci kullanilir, bunun nedeni nedir?

şu an da ağlama diyerek tahrik etmeye devam ediyor.. Alper Altun
Buraya geberene kadar transfer konuşup futboldan anlayan uyelerin analizlerini iyi futbolcu ve cöp futbolcu arasindaki ince cizgiyi ayirt etmeleri icin geliyorum.
Ancak gunlerdir senin kavgalarini izliyorum . Yeter artik futbol konusmak transfer konusmak asparagas haberler okumak istiyorum ben.

Profilim resmim Sneijder diye tahrik olanlar var oyle mi

Aramizda fenerli arkadaslar mi var

Vargas ve Pato ile 442 gelecek.

pato-e-vargas1.jpg

Doğruysa eğer en az bizim (eren-serdar-tolga ) kadar kazık yemisler

SARI-KIRMIZI!

Hayır babel gibi adamı bonservissiz alıyorsun , yıllık 2 m euro veriyorsun. Bunda anormal olan ne ? Adamı bonservisiyle almaya kalksan 7-8 m e verirsin en kötü zaten. Hadi 1 milyon euro verdin 3 sene boyunca

7.5 + 1 +1 + 1

En kötü 10 milyon euro oluyor.

Bedava almıssın 2 + 2 + 2

Gayet iyi bence

Bir ara Nadir Farmer diye Türk asıllı bir topçu vardı Celtic'de. Hatta es-es'e gelmişti bir dönem.

N'oldu o Farmer'a? Ekinler baş vermedi mi?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

beyler bir problem var.

Vidal__Sneijder__Bruma
_______Pato

eehh Vargas nerde oyniyacak???!!!!!!!

Sıgthorsson: "Benim tercihim takımda kalmak ve bedavadan gelir sağlamaktı.Fakat kulüp işe biraz geç uyandı."

Tamam anlasildi, burada Mahir olmadigin anlamini cikartiyorum, hatam varsa duzeltin. Sen yinede uzerine alma bu tarz ithamlari. Baska birsey olursa raporlayin biz bu durumda bunu arastirip gerekeni yapariz.

Ayrica herkes isin soyluyorum, uyuz oldugunuz veya yorumlarindan hosnut olmadiginiz kisileri de "black list" e alin profil ayarlarinda.

black liste alsam ne olacak ? diğerleri görüyor.
adam forum ortasında ona buna saldırıp tahrik edip ceza aldırma peşinde ...sonra da hahaha deyip gülüyor.
köpek diyor adam değilsiniz diyor iftira atıyor ne desin ne yapsın başka ?
ceza alması için illa sin kaflı küfretmesi mi lazım ?

yok eğer bu kelimeler ceza sebebi değilse bilelim de ben de bu tarz kelimelerle kendisine karşılık vereyim.
ve işin acı tarafı millet bu kelimeleri birbirine rahatça kullanmaya başlayacak bundan sonra .

Muslera
Vidal...ivanovic...sakho...carole
Dejong...tolga
Vargas...sneijder...bruma
Pato

Ow yeah ??????

Kolbein Sigthorsson "Galatasaraylı bir yönetici usulca yanıma sokulup "seni Fransız hekimlerine emanet edeceğiz "dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt