Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Irkçıları banlayalım lütfen
Galatasaray ırkçıların kulübü değildir
Galatasaray ırkçıların kulübü değildir
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irkçıları banlayalım lütfen
Galatasaray ırkçıların kulübu değildir
Rodrigues nasıl bir oyuncu acaba? Disiplinsiz biri gibi geldi videolarına baktığımda.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Eger sen Mahir degilsen sinirlenecek bir durum yok senin icin, uzerine almaman lazim. Burasi sosyal medya, cogumuz birbirimizi gercekte hayatta gormez tanimaz bile. Bazi seyleri de ona gore degerlendirmek lazim. Tabiki ceza gerektiren birsey varsa direk raporlaman bizim elimizi kuvvetlendirir. Ben tabiki burada onceki hikayeyi bilmiyorum tum yorumlari okuyacak degilim. Bu benim sana tavsiyem. Black liste almanin amaci da kendini o mesajlardan sakinmak icin degilmi? Baskasi gorse seni niye daha ilgilendirsin ki? Sen gormedikten sonra zaten rahatsiz olmazsin normalinde, demek istedigim bu. Hala rahatsiz oluyorsan bu benim cozebilecegim bir sey degil. Bazi seyleri kendiniz aranizda cozmeniz lazim, tabiki birisi acik acik hakaret ederse bu karsiliksiz kalmaz. Onun disinda biz polis amiri gibi herkesin iyi gecinmesini saglayacak araci degiliz.black liste alsam ne olacak ? diğerleri görüyor.
adam forum ortasında ona buna saldırıp tahrik edip ceza aldırma peşinde ...sonra da hahaha deyip gülüyor.
köpek diyor adam değilsiniz diyor iftira atıyor ne desin ne yapsın başka ?
ceza alması için illa sin kaflı küfretmesi mi lazım ?
yok eğer bu kelimeler ceza sebebi değilse bilelim de ben de bu tarz kelimelerle kendisine karşılık vereyim.
ve işin acı tarafı millet bu kelimeleri birbirine rahatça kullanmaya başlayacak bundan sonra .
Linnes sevgini saygıyla karşılamakla birlikte vidal'ı kessin 1 aylık myc almaya hazırımKadro disi
Niye
cok iyi zenci Stoperler yok.
Linnes sevgini saygıyla karşılamakla birlikte vidal'ı kessin 1 aylık myc almaya hazırım
NKGSDVBS
TapaTalK
Alkollü müsün Arif?
Sen benim aleyhime atılan bir mesajı neden like'ladın? Barışmadık mı biz seninle?
Galatasaray galatasaray ve ülkücü işaretlerini koyarken duygularımızla mı oynadı yaniSaka bi yana Vidal kolay kolay gelmez la Liga da rahat oynar
Reisler bu Omar Al Somah varya iyi golcü harbi harbi Eren'den golcülüğü en az 2 tık daha yukarda
Ama yeter mi kesinlikle oda yetmez
Galatasaray galatasaray ve ülkücü işaretlerini koyarken duygularımızla mı oynadı yani
NKGSDVBS
TapaTalK
Hayir.
Gayet ciddi bi soru.
Zenci Ön Libero, Bek, Kanat ve Santraforlar var.
Ama niye Stoper yok.
Evren TURHAN @Evrturhan 5 sa.Bu var tam zenci olamamis ama olsunNiye
cok iyi zenci Stoperler yok.