Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irkçıları banlayalım lütfen

Galatasaray ırkçıların kulübü değildir

Son düzenleme:
Arkadaslar, öncelikle herkesin yeni yilini ictenlikle kutlar, nice huzurlu saglikli mutlu seneler dilerim.

Son 10 gün yogunluktan dolayi pek gündemi takip edemedim. Bana kisa özet gececek biri var mi ve özellikle de son 2-3 günde ki gelismeleri... aciklamalar, mevkiler, transfer sayisi, vs vs vs

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

black liste alsam ne olacak ? diğerleri görüyor.
adam forum ortasında ona buna saldırıp tahrik edip ceza aldırma peşinde ...sonra da hahaha deyip gülüyor.
köpek diyor adam değilsiniz diyor iftira atıyor ne desin ne yapsın başka ?
ceza alması için illa sin kaflı küfretmesi mi lazım ?

yok eğer bu kelimeler ceza sebebi değilse bilelim de ben de bu tarz kelimelerle kendisine karşılık vereyim.
ve işin acı tarafı millet bu kelimeleri birbirine rahatça kullanmaya başlayacak bundan sonra .
Eger sen Mahir degilsen sinirlenecek bir durum yok senin icin, uzerine almaman lazim. Burasi sosyal medya, cogumuz birbirimizi gercekte hayatta gormez tanimaz bile. Bazi seyleri de ona gore degerlendirmek lazim. Tabiki ceza gerektiren birsey varsa direk raporlaman bizim elimizi kuvvetlendirir. Ben tabiki burada onceki hikayeyi bilmiyorum tum yorumlari okuyacak degilim. Bu benim sana tavsiyem. Black liste almanin amaci da kendini o mesajlardan sakinmak icin degilmi? Baskasi gorse seni niye daha ilgilendirsin ki? Sen gormedikten sonra zaten rahatsiz olmazsin normalinde, demek istedigim bu. Hala rahatsiz oluyorsan bu benim cozebilecegim bir sey degil. Bazi seyleri kendiniz aranizda cozmeniz lazim, tabiki birisi acik acik hakaret ederse bu karsiliksiz kalmaz. Onun disinda biz polis amiri gibi herkesin iyi gecinmesini saglayacak araci degiliz.

Son düzenleme:
Sen benim aleyhime atılan bir mesajı neden like'ladın? Barışmadık mı biz seninle?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Benim bazı üyelerle bir anlaşmam var

Likelediğim her mesaj için 50 dolar alıyorum

O parayı direk kulübe bağışlıyorum

O yüzden lütfen alınmayın

Teşekkür ederim

Reisler bu Omar Al Somah varya iyi golcü harbi harbi Eren'den golcülüğü en az 2 tık daha yukarda

Ama yeter mi kesinlikle oda yetmez

Evren TURHAN@Evrturhan 5 sa.
Yasin'in kadro dışı kalmasının sebebi,kırmızı kart değil..kontratının artırma isteği ve de transfer teklifi olması..satacaklar..dönüş yok..

evren turhan şeref aydının koltuğuna aday :005:
helal olsun :005:

Niye
cok iyi zenci Stoperler yok.
Bu var tam zenci olamamis ama olsun
ceb585280693e7cd2be9a71013f48ad4.jpg

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Evren TURHAN : "iyi nöbetler :-) "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt