Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hugo geleceğine Toloi gelsin.

Hugo'ya 5 vereceğinize Vida'yı zorlayın komisyon yiyiciler.

Videolarda sol stoper oynuyor fm profili salsa biri iyi olur

Renktaşım sen ne laftan anlamaz bir adammışsın yahu

Messi'den çalım yemiş olması onun en iyilerden olduğunu değiştirmez her stoper'in yediği efsanevi çalımlar vardır Puyol'un Di maria belini kırmıştı Ramos&Pique'yi Ronaldo aynı anda mal etmişti Ronaldinho Terry'Ramos gibi adamlara neler neler yapmıştı Arda bile Pique'yi pazara göndermişti

Saysana bana şuan Boateng'den çok daha iyi dediğin 3-4 stoper

Kesinlikle Godin-Boateng-Ramos şuanda dünyanın en iyi stoperleri
Boateng çok iyi stoper ama mesela bir Bonucci de var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Renktaşım sen ne laftan anlamaz bir adammışsın yahu

Messi'den çalım yemiş olması onun en iyilerden olduğunu değiştirmez her stoper'in yediği efsanevi çalımlar vardır Puyol'un Di maria belini kırmıştı Ramos&Pique'yi Ronaldo aynı anda mal etmişti Ronaldinho Terry'Ramos gibi adamlara neler neler yapmıştı Arda bile Pique'yi pazara göndermişti

Saysana bana şuan Boateng'den çok daha iyi dediğin 3-4 stoper

Kesinlikle Godin-Boateng-Ramos şuanda dünyanın en iyi stoperleri
Oylesine attim mesaji ne parliyosun ama sayarim ; varane chellini pique ramos tiago silva godin hummels bonucci boyle gider ben begenmiyorum boatengi sen begeniyosan saygi duyarim

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmete 3 buna 5 verirler. 8 m euro gibi bi para harcayacaz ama defansta hala bi 'acaba' sorusu olacak

Videolarda sol stoper oynuyor fm profili salsa biri iyi olur

Bvazp9.png

Alınan bilgilere göre Ahmet Çalık 2 milyon Euro + 1 oyuncu (Daha sonra açıklanacak) karşılığında sarı kırmızılı takıma transfer oldu. Anlaşmanın açıklanması bekleniyor.

Goalbien

Bir fikrin var mı oyuncu hakkında?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Yok malesef ne yalan soylim, sadece istatistiklerine bir goz attim sakatlik gecmisi yok. 25 yasinda ve baya mac yapmis bu iyi birsey tecrube olarak.
Serie B de 87 mac 7 gol. Serie A da 55 mac 7 gol. Diger ligler ile beraber 145 macta 14 gol yapmis. Bir stoper icin baya mac yapmis diyebiliriz, genelde 20 yasindan itibaren baz alirsak fena sayilmaz. Tek soru isaretim zit pit kiralik gidip gelmesi, en sonunda Palmeiras 1.5 milyon Euro verip almis ve 2020 ye kadar sozlesme yapmislar. Boyu de iyi. Onun disinda hic izlemedigim icin diyebileceklerim bu kadar.

Yeni kazık transferimiz Çalık olmuş çok fazla kitlememiş olsalar bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt