- 27 Ocak 2010
- 138.974
- 105.196
- 5.648
Hugo geleceğine Toloi gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osman SEDENVideolarda sol stoper oynuyor fm profili salsa biri iyi olur

Ondan ziyade, sakatlik gecmisi hic yokFernandao da ayni bunun gibiydi. Bin defa kiralayip durmuslar.
Boateng çok iyi stoper ama mesela bir Bonucci de var.Renktaşım sen ne laftan anlamaz bir adammışsın yahu
Messi'den çalım yemiş olması onun en iyilerden olduğunu değiştirmez her stoper'in yediği efsanevi çalımlar vardır Puyol'un Di maria belini kırmıştı Ramos&Pique'yi Ronaldo aynı anda mal etmişti Ronaldinho Terry'Ramos gibi adamlara neler neler yapmıştı Arda bile Pique'yi pazara göndermişti
Saysana bana şuan Boateng'den çok daha iyi dediğin 3-4 stoper
Kesinlikle Godin-Boateng-Ramos şuanda dünyanın en iyi stoperleri
Oylesine attim mesaji ne parliyosun ama sayarim ; varane chellini pique ramos tiago silva godin hummels bonucci boyle gider ben begenmiyorum boatengi sen begeniyosan saygi duyarimRenktaşım sen ne laftan anlamaz bir adammışsın yahu
Messi'den çalım yemiş olması onun en iyilerden olduğunu değiştirmez her stoper'in yediği efsanevi çalımlar vardır Puyol'un Di maria belini kırmıştı Ramos&Pique'yi Ronaldo aynı anda mal etmişti Ronaldinho Terry'Ramos gibi adamlara neler neler yapmıştı Arda bile Pique'yi pazara göndermişti
Saysana bana şuan Boateng'den çok daha iyi dediğin 3-4 stoper
Kesinlikle Godin-Boateng-Ramos şuanda dünyanın en iyi stoperleri
Ondan ziyade, sakatlik gecmisi hic yok
Adam surekli oynuyor boyu da 1.87, enteresan.
futbolcunun adı ne renkdaş söyle getirem hemenVideolarda sol stoper oynuyor fm profili salsa biri iyi olur
Videolarda sol stoper oynuyor fm profili salsa biri iyi olur
Burda sol diyor transfermarktte sağ ayak diyor anlamadım valla bi videosuna bakmak lazım
Yok malesef ne yalan soylim, sadece istatistiklerine bir goz attim sakatlik gecmisi yok. 25 yasinda ve baya mac yapmis bu iyi birsey tecrube olarak.Bir fikrin var mı oyuncu hakkında?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk