Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vitor Hugo nasıl bilmiyorum ama acaip kanım ısındı

Palmeiras, Galatasaray'dan ilk olarak 7 milyon Euro talep etti. Bir haftadır süren pazarlıklar sonucu Sambacı stoper için talep edilen bonservis rakamı 6.5 milyon Euro'ya indi.

Galatasaray, 5.5-6 milyon Euro bir bonservis bedelini de Vitor Hugo için gözden çıkarmış durumda... Galatasaray, Hugo’ya yaptığı teklifi de 1.5 milyon Euro'ya çıkardı. Şimdi, Palmeiras'tan bu hafta içinde son bir fiyat indirimi adına yanıt bekleyen Galatasaray, gelecek cevaba göre hareket edecek.

(Hurriyet - Ali Naci)

Reis adam bana afrikada yetişmiş zenci stoper demediki sadece zenci stoper dedi

Drogba futbola Le Mans alt yapısında başladı uzun süre fransa-ingilterede top oynadı hiçbir afrika takımında oynamadı yani afrika'dan çıkma değil(senin anlayacağın)

Ne yani o zaman Drogba'yı da mı zenci oyuncu diye kabul etmiycen ?
Veya Eto'o real alt yapısı Castilla'da aldı eğitimini onuda mı zenci kabul etmiycen ?
Kabul etmiyorum.

Acaba Çalık transferini unutturmak için mi attılar bu ismi
Ali Naci işin içinde olunca insan samimi bulmuyor

Aynen öyle reis Palmeiras'ın çok maçını izlemedim ama benim daha gözüme batan Yerry Mina'ydı belki daha uzun zenci olduğu içindir ama sanki o daha etkili gibime gelmişti

Simdi hatirladim Kolombiya milli takiminda görmüstüm bu Mina'yi Sili ve Uruguay maclarinda.

2 stoper ve rodriguez alinacak herhalde.Sag bek sabriye talim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali naci küçük ‏@nkucukk 32 dk.
SON DAKİKA: Galatasaray, Palmeiras'ta forma giyen Vitor Hugo'ya talip oldu
25 yaşındaki stoper için kulübüyle masaya oturuldu

ali naci küçük ‏@nkucukk 30 dk.30 dakika önce
SON DAKİKA: Brezilyalı stoper için Palmeiras Kulübü 7 milyon euro bonservis bedeli istedi. G.Saray fiyatı düşürmeye çalışıyor

ali naci küçük ‏@nkucukk 25 dk.25 dakika öncer
Galatasaray devre arasında 1 değil 2 stoper takviyesi yapacak...
İşte Galatasaray'ın transfer masasına oturduğu Vitor Hugo...
Detayları...

Galatasaray'da Vitor Hugo bombası - Spor Haberleri

Alirken hepsi bomba aldiktan sonra fossss :)

Twitter

Fortuna Düsseldorf Gökhan Gülü almis (acayip potansiyel var). Kaan Ayhan h.o.?

Simdi hatirladim Kolombiya milli takiminda görmüstüm bu Mina'yi Sili ve Uruguay maclarinda.

Doğrudur reis Kolombia milli takımındada oynuyor yaşıda daha 22 boy 1.95 daha fiziksel mücadelelerin ağır bastığı bizim lige daha uygun diye düşünüyorum ben ama hayırlısı olsun diyelim artık

altınordudan mı ne almanya ya transfer olan genç yerlı bı stoper vardı reıs takıp edıyormusun onu

Caglar? Baya baya iyi oynuyor. Iki üc mac haric orta seviye veya üst seviye oynadi. SCF zaten ilk basta dedigi gibi gidebilecegi en iyi kulüptü kendisi icin (Fc Köln ve VFB Stuttgartdan sonra). Iyi oyuncunun kumasi belli oluyor abi, hele T.D. ün Streich ise.

Caglar Soyuncu - Detaillierte Leistungsdaten | Transfermarkt

Caglar Soyuncu - SC Freiburg - 1. Bundesliga: alle Spielerstatistiken, News und alle personlichen Informationen - kicker (notlari)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt