- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
Vitor Hugo nasıl bilmiyorum ama acaip kanım ısındı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıp Ayıp Gürkan.Ne istiyon olm 11 zenci stoperli fantezi 11 mi![]()
Kabul etmiyorum.Reis adam bana afrikada yetişmiş zenci stoper demediki sadece zenci stoper dedi
Drogba futbola Le Mans alt yapısında başladı uzun süre fransa-ingilterede top oynadı hiçbir afrika takımında oynamadı yani afrika'dan çıkma değil(senin anlayacağın)
Ne yani o zaman Drogba'yı da mı zenci oyuncu diye kabul etmiycen ?
Veya Eto'o real alt yapısı Castilla'da aldı eğitimini onuda mı zenci kabul etmiycen ?
Aynen öyle reis Palmeiras'ın çok maçını izlemedim ama benim daha gözüme batan Yerry Mina'ydı belki daha uzun zenci olduğu içindir ama sanki o daha etkili gibime gelmişti
ali naci küçük @nkucukk 32 dk.
SON DAKİKA: Galatasaray, Palmeiras'ta forma giyen Vitor Hugo'ya talip oldu
25 yaşındaki stoper için kulübüyle masaya oturuldu
ali naci küçük @nkucukk 30 dk.30 dakika önce
SON DAKİKA: Brezilyalı stoper için Palmeiras Kulübü 7 milyon euro bonservis bedeli istedi. G.Saray fiyatı düşürmeye çalışıyor
ali naci küçük @nkucukk 25 dk.25 dakika öncer
Galatasaray devre arasında 1 değil 2 stoper takviyesi yapacak...
İşte Galatasaray'ın transfer masasına oturduğu Vitor Hugo...
Detayları...
Galatasaray'da Vitor Hugo bombası - Spor Haberleri
Spor programi var mi bugün bir kanalda..
altınordudan mı ne almanya ya transfer olan genç yerlı bı stoper vardı reıs takıp edıyormusun onu
Simdi hatirladim Kolombiya milli takiminda görmüstüm bu Mina'yi Sili ve Uruguay maclarinda.
altınordudan mı ne almanya ya transfer olan genç yerlı bı stoper vardı reıs takıp edıyormusun onu