Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi şöyle birşey var eldeki diğer çöpler temizlenirse(Hakan-Koray-Semih-Chedçu) Serdar'da iyileşirse Ahmet-Serdar-Hugo bana göre bu lig için baya baya iyi bir stoper tandemi olur açıkcası

Eğer sene sonunda Şampiyon veya 2. olabilir UCL'ye katılacak olursak kesinlike ama kesinlike yanlarına 30'lu yaşlarında çok çok tecrübeli lider bir stoper şart ama

Caglar? Baya baya iyi oynuyor. Iki üc mac haric orta seviye veya üst seviye oynadi. SCF zaten ilk basta dedigi gibi gidebilecegi en iyi kulüptü kendisi icin (Fc Köln ve VFB Stuttgartdan sonra). Iyi oyuncunun kumasi belli oluyor abi, hele T.D. ün Streich ise.

Caglar Soyuncu - Detaillierte Leistungsdaten | Transfermarkt

Caglar Soyuncu - SC Freiburg - 1. Bundesliga: alle Spielerstatistiken, News und alle personlichen Informationen - kicker (notlari)

o işte yav adamlara bak gelmişler bulmuşlar alıp gitmişler. inş çok iyi gelişir

Bayern Khedira'yi istiyormus sezon sonu icin. Vidal gidici deniliyor.

Salaklar.

arkadaslar aranizda transferleri iyi takip edenler var. bu saydiklarim isimlerden hangisi gider?

- chedjou
- hamit
- sigDursunozbek (gitti)
- sabri
- selcuk
- sneijder
- podolski
- emrah bassan
- ontivero
- jem karacan
- gundogan
- cavanda
- linnes
- yasin
- sinan

suan hatirladiklarim bunlar, baya bi oyuncu satis listesinde. simdi bu oyuncularin psikolijik durumu nasildir. eger bir takimda bukadar oyuncu ayrlik konumuna gelmisse bizim basarili olmamiz imkansiz

o işte yav adamlara bak gelmişler bulmuşlar alıp gitmişler. inş çok iyi gelişir

Sokratis,Höwedes gibi oyunculardan daha cok ikili mücadele kazanmis mesela. Caglar gittikce daha iyi olacak . Simdiden herif sorumluluk aliyor, liderlik yapmaya calisiyor. Freiburg'un en cok üstüne düstügü sey ise, Caglarin almanca ve ingilizce ögrenmesi. Asiri derecede üstünde duruyorlar. Streich Caglarin ilk geldiginde hemen bunu demisti zaten.

Caglar Soyuncu [4] - SC Freiburg - Forum | Seite 10 | Transfermarkt
freiburg forumu Caglar hakkinda translate edip oku :)

Son düzenleme:
Sokratis,Höwedes gibi oyunculardan daha cok ikili mücadele kazanmis mesela. Caglar gittikce daha iyi olacak . Simdiden herif sorumluluk aliyor, liderlik yapmaya calisiyor. Freiburg'un en cok üstüne düstügü sey ise, Caglarin almanca ve ingilizce ögrenmesi. Asiri derecede üstünde duruyorlar. Streich Caglarin ilk geldiginde hemen bunu demisti zaten.

Caglar Soyuncu [4] - SC Freiburg - Forum | Seite 10 | Transfermarkt
freiburg forumu Caglar hakkinda translate edip oku :)

reis bu çocuğun türk vatandaşlığından başka bi vatandaşlığıda yok transferi ona göre yaptı dimi?
birde bu T.D. Streich demişsin nasıl biri bu luci gibi falan mı?

musapla iyiki ebedi sulh yapmısız futbol bilgisine ve gözlem yeteneğine hayranım bu adamın.
:005: adamsın musap :005:

Bayern Khedira'yi istiyormus sezon sonu icin. Vidal gidici deniliyor.

Salaklar.

Reis Ancelotti'nin Bayern'inden ben çok çok ümitliydim benim UCL favorimdi ama sene başından beri sürekli bir vasat performanslı oynuyor Bayern öyle fırtınalar estiren rakibi rencide eden Bayern'den çok çok uzaklar artık

Kadro istikrarını tutturabildi Ancelotti kimi oynatacağını bilmiyor Douglas Costa iyi oynarken kesiliyor Xabi rezalet oynasada hep sahada Müller'i nerde kullanacağını çözemedi
Robben-Ribery-Xabi Alonso-Lahm gibi takımı taşıyan adamlar çok yaşlandı artık+ ortasaha*kanatlar gerçekten bayern'in kanatları değil hiç öyle fark yaratamıyor eskiki gibi kanatlardan*ortasahadan

Aldıkları adamlar tutmadı Renato Sanches-Kingsley Coman mesela

Birde alttan Leipzig+Hertha Berlin zorluyor onları

ohuhh ne kadar çok yazacağım varmış reis Bayern hakkında yav :D

Freiburg bir proje takımı. Bundesliga'nın Mainz ile beraber en planlı takımlarından. Çağlar için en ideal kulüp. Çocuk artık Milli Takım için ideal stoperdir.

Reis Ancelotti'nin Bayern'inden ben çok çok ümitliydim benim UCL favorimdi ama sene başından beri sürekli bir vasat performanslı oynuyor Bayern öyle fırtınalar estiren rakibi rencide eden Bayern'den çok çok uzaklar artık

Kadro istikrarını tutturabildi Ancelotti kimi oynatacağını bilmiyor Douglas Costa iyi oynarken kesiliyor Xabi rezalet oynasada hep sahada Müller'i nerde kullanacağını çözemedi
Robben-Ribery-Xabi Alonso-Lahm gibi takımı taşıyan adamlar çok yaşlandı artık+ ortasaha*kanatlar gerçekten bayern'in kanatları değil hiç öyle fark yaratamıyor eskiki gibi kanatlardan*ortasahadan

Aldıkları adamlar tutmadı Renato Sanches-Kingsley Coman mesela

Birde alttan Leipzig+Hertha Berlin zorluyor onları

ohuhh ne kadar çok yazacağım varmış reis Bayern hakkında yav :D
Ben hic ümitli degildim acikcasi. Gelmeden öncede belirtmistim. Rezil olacagi fln yok o ayri, ama bence Bayern ve Ancelotti ikilisi olmazdi basindan beri.

Simdi Hoeneß geldi mal mal isler yapiyor.

Niklas Süle ve Rudy'yi Hoffenheim'dan alacaklar. Ütüne Rüdiger'i istiyorlar Roma'dan, yine bir stoper. Vidal gidip Khedira gelecekmis. Serge Gnabry gelecekmis daha..

Hep alman oyuncular.

arkadaslar aranizda transferleri iyi takip edenler var. bu saydiklarim isimlerden hangisi gider?

- chedjou
- hamit
- sigDursunozbek (gitti)
- sabri
- selcuk
- sneijder
- podolski
- emrah bassan
- ontivero
- jem karacan
- gundogan
- cavanda
- linnes
- yasin
- sinan

suan hatirladiklarim bunlar, baya bi oyuncu satis listesinde. simdi bu oyuncularin psikolijik durumu nasildir. eger bir takimda bukadar oyuncu ayrlik konumuna gelmisse bizim basarili olmamiz imkansiz

Reis bence daha iyi birşey genelde alacak verecek meselesinden Td'yle sorunu olduğundan filan gitmiyor bu listedeki adamlar ya gerçekten kötü oynadıkları için yada disiplinsiz hareketleri yüzünden
Bu çok iyi bir mesaj olur kalan topçulara '''adam akıllı oynayın aklınızı başınıza alın yoksa sizde topun ağzındasınız kimse vazgeçilmez değil'''

Vida'yı isteyen arkadaslar zagreb'deyken Lyon ile oynanan bir maçta alenen ve bariz şike yaptıgını unutmasın bu serefsizin. Yani bjk veya fb'ye yakışacak bir topçudur. Ne hali varsa görebilir

Ben hic ümitli degildim acikcasi. Gelmeden öncede belirtmistim. Rezil olacagi fln yok o ayri, ama bence Bayern ve Ancelotti ikilisi olmazdi basindan beri.

Simdi Hoeneß geldi mal mal isler yapiyor.

Niklas Süle ve Rudy'yi Hoffenheim'dan alacaklar. Ütüne Rüdiger'i istiyorlar Roma'dan, yine bir stoper. Vidal gidip Khedira gelecekmis. Serge Gnabry gelecekmis daha..

Hep alman oyuncular.

Ve gerçekten Bayern seviyesinde olmayan oyuncular bunlar reis
Çok yanlış işler peşinde koşuyor Bayern

Ha Bayern her türlü bu ligde elini kolunu sallayarak şampiyon olur olacakta ama UCL yine bir hayal uzun yıllar Bayern için

Vitor Hugo'yu tanımıyorum cahilliğime verin bilenler yazabilir mi nasıl oyuncudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt