Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be effenberg ulu effenberg böyle bı td karıyerınmı olacaktı be

neyse belkı futbolcular altını oymustur

vay be effenberg ulu effenberg böyle bı td karıyerınmı olacaktı be

neyse belkı futbolcular altını oymustur

95257.jpg

Reisler Vitor Hugo gayet iyi bir transfer olacak gibi kanım ısındı bu oğlana
Şimdi tıpkı bunun gibi bir sağ kanat-sağ bek bulmamız lazım
Gerçekten şu Garry'e 4-5 verene kadar sat Yasinide 4'e Roma'dan Iturbe'yi al 6-7 ye filan tertemiz Bruma'dan bile iyi olur Iturbe

Birde gerçekten defans-ofans olarak soru işareti bırakmayacak bir sağ bek lazım bize

Feghouli cezayir'in afrika kupasi kadrosuna cagrilmadi, bu manu macinda da iyi baslamadi ondan sonra kirmizi kart

Naptin be feghouli

Poldi satılmasın bu sene sonuna kadar dedikleri gibi Serdar Mart'da filan geri dönerse
Muslera
XxXx-Serdar-Hugo-Carole
Tolga-De Jong
Sneijder
XxX-Podolski-Bruma

Adam akıllı bir sağ bek+sağ kanat ile şampiyon olmamız gerçekten çok zor değil

Çok hareketli bi transfer dönemi olacak gibi görünüyor. Giden gelen oyuncu sayısı toplamı 10u bulur diye düşünüyorum

Vitor Hugo'nun ardından sağbeke Gregor Samsa'yı almaya çalışıyoruz. Takımın defansı dönüşüyor.

Su Hugo ya baktimda gercekten tek hamleli bi oyuncu... Her top a kayarak mudahale ediyor... Gec kalsa 100% gol pozisyonu... Pek suratli de degil gibime geldi bana ama yer tutmasi felan iyi gibi duruyor... Agresif bi oyuncu da. Teknigi de kotu degil... Video da defansif olarak pek kafa topuna cikmiyor ama atakta kafayi kullaniyor... Bilemeyecegim, benim icim isindi gibi ama Turkiye liginin hakemleri buna zirt pirt kart gosterir... Faul olmasa da 70% mudahalelerinde karsi takim oyuncusunu da goturuyor... Malum bizimkiler bjk yi sampiyon yapacak bu sezon, o yuzden cok kart gorur bence

Gary mary uğraşacaklarına Vargas'ı yeniden kral yapmayı niye denemezler ki..
Adam bildiğin sanatçı yahu..
Tek eksiği Galatasarayla taraftarınla karşılaşmamış olması daha önce..

Su Hugo ya baktimda gercekten tek hamleli bi oyuncu... Her top a kayarak mudahale ediyor... Gec kalsa 100% gol pozisyonu... Pek suratli de degil gibime geldi bana ama yer tutmasi felan iyi gibi duruyor... Agresif bi oyuncu da. Teknigi de kotu degil... Video da defansif olarak pek kafa topuna cikmiyor ama atakta kafayi kullaniyor... Bilemeyecegim, benim icim isindi gibi ama Turkiye liginin hakemleri buna zirt pirt kart gosterir... Faul olmasa da 70% mudahalelerinde karsi takim oyuncusunu da goturuyor... Malum bizimkiler bjk yi sampiyon yapacak bu sezon, o yuzden cok kart gorur bence

sence şampiyon olur muyuz renktaşım

Hatta gidecen Balotelli'yi alacan adam resmen yeniden doğar bizim formayla..
Al sana süperstar..
Böyle risk alacaksın tutarsa efsane olacak..

sence şampiyon olur muyuz renktaşım

Gonul isterdiki evet 500% demek ama Bu Tursu ile ve Gazci federasyon ile zor... Tas gibi 4-5 oyuncu alinirsa, hepsini sirtimiza alip ilerlersek oluruz...

InsaAllah oluruz... Bu transfer sezonunda alacagimiz adamlara bagli, hayirlisi olsun diyorum ama zor be rdas...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt