Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 aralık 2012ede dönebıırız

selcugun gitmesi daha dogru olur
hem essek kadar para aliyor hemde yuruyor
fekat yeni adam tolga mi yahut yeni adam de jong mu konusunda tereddutler yasanabilir

Alın size futbol bilgisi testi sorusu:

Galatasaray taraftarının sıkıntılı gördüğü bütün mevkilerdeki sıkıntılarını tamamladı. 2 pozisyon hariç. Bu pozisyonlardan da sadece birini tamamlayacak bütçesi var ve tercih yapmak zorunda. Alternatifler şöyle:

A. Yasin kalacak(disiplin sorunu yok diye düşünelim) ve Selçuk yerine ortasaha alınacak
B. Selçuk kalacak Yasin yerine sağ kanat alınacak.

Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
.
İskenderun'lu Selçuk ile , Amuda'lı Dahoud'u Akçakale sınır kapısında takaslardım

tabi Selçuk'un gitmesi de Dahoud'un gelmesi de imkansız

Hücuma alacağımız yetenekli adamlar tek başına hücum yükünü yüklenebilir mesela çok kaliteli bir sağ kanadımız ve santrforumuz olsa şu attığımızın en az +10 gol fazlasını atabilirdik

Ama defans yapmak böyle değil reisler şu takıma tek başına getir godin'i koy istersen yine tek başına toparlayamaz takım defansını

1) Stoper tandemin birbirini tamamlayan 2 adamdan oluşmalı Serdar agresif basan ısıran kesici bir stoper Serdar eğer sağlam dönerse mükemmel bir yardımcı stoper olur ==> Serdar'ı tamamlayacak Lider bir stoper olmalı pozisyon bilgisi çok yüksek hamleli bir stoper bu Hugo yu ben beğendim Serdarla çok iyi bir ikili olabilirler

2) Kompakt oynamamız takımın mesafesini kısaltmamız lazım ===> topu kaptırdığımız zaman santrforundan kanatlara kadar geri gelip alan kapatması lazım takım defansına yardımcı olması lazım

3) Carole-Linnes yoklukta gideri var evet ama eğer teklif gelirse bunlara daha iyilerini almamız lazım

4)Birde ortasaha tandemin basacak pres yapacak saldırgan olacak topu orda kapmamız lazım Tolga+ B2B saldırgan bir oyuncu ile ortasaha tandemini kurmamız lazım

5) Adam akıllı bir hoca bu takıma defansta hücumda yapmayu öğretmesi lazım

giphy.gif

Sneijder için Çinlilerden teklif var deniyor kaç veriyorlar acaba

Biraz konu disi olacak ama akli basinda ki üyelere yardim amacli soruyorum.

Rahmi denilen mod felsefe etik bölümünden bu alintiya ironi diyor, nedenini sordugumda hakaret ediyor. Cidden ögrenmek istedigim icin aciklama istiyorum, bunun neresi ironi?

sana yapilmasini istemediğin şeyi sende baskasina yapma

Vitor Hugo
Garry Rodrigues bitecek.

Yasin satılacak. Linnesi ilk 11e oturtsunlar. En azından buna razıyım.

Bunlar ancak umut bulut u geri getirirler.. ben bu seneden umudu keseli çok oldu puan tablosu milleti gaza getiriyor bu takımın şampiyon filan olma şansı yok konya karabük üst üstte bu kadronun kazanma şansı yok. Bu hoca bu yönetim gitmediği değişmediği sürede bizden bir yol olmaz ben inanmıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt