Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav he he, yönetim istemiyormuşmuş tolga'nın 11'de oynamasını. adam yedeklerde bile yok haftalardır idmanlara çıkamıyor, bal gibi sakat işte. almanya'da da sakatlanınca dönüşü uzun sürüyordu. ayrıca de jong ve tolga'nın birlikte oynadığı maçları da gördük, beraber oynadıkları dakikalar en kötü maçlarımızdı.

tolga ciğerdi en son fener maçında oynadı

o maçta selçuk ile ayhan akman takıştı yönetim selçuk küsmesin diye oynasın emrini verdi

riko de jongcu yönetim selçukçu olunca tolga taca çıktı

gayet mantıklı

Tolga tehlikedeysen instagramdan mesaj veren bi foto at biz anlarız

Yani yönetim hem 2.2 milyon veriyor, hem durduk yere kadro disi birakiyor?
.
bu iddia bir gazeteci tarafından öne sürüldü ve mantıklı olduğuna kanaat getirdim

başka bir gazeteci de chedjounun kesilerek serdar azizin zırt diye 11e alınmasının yönetimin hocaya dikte etmesi sonucu olduğunu belirtmişti

her haltını eleştirdiğimiz bu yönetimin böyle bir şey yapmayacağına kim gönülden inanabilir

ayrıca oyuncunun kontratı sezon başında imzalanmış , sezon içinde gelişen bir olayın bununla bağlantısını kurmak yersiz

.
bu iddia bir gazeteci tarafından öne sürüldü ve mantıklı olduğuna kanaat getirdim

başka bir gazeteci de chedjounun kesilerek serdar azizin zırt diye 11e alınmasının yönetimin hocaya dikte etmesi sonucu olduğunu belirtmişti

her haltını eleştirdiğimiz bu yönetimin böyle bir şey yapmayacağına kim gönülden inanabilir

ayrıca oyuncunun kontratı sezon başında imzalanmış , sezon içinde gelişen bir olayın bununla pek bağlantısını kurmak yersiz
Yersiz degil cünkü o kontrar ciddi tepki cekmisti. Yönetimin en iyi cevabi Tolga'nin performansi olurdu ve oldu da. Neden kendi ayagina sIksIn? Mantikli degil.

Hamit takimdan ayrildigina gore 1 orta saha oyuncu transferi sart oldu, su an selcuk, de jong ve tolga var

2 stoper (vitor hugo ve X)
1 kanat (garry rodrigues)
1 orta saha (X)

eger poldi giderse bir de forvet transferi

CqPOo6EWcAQuwV7.jpg

Kadro dışı kalmadan önce ki rikerinkle pozu!! Rikenin kötü adam gülüşüne dikkat

Yersiz degil cünkü o kontrar ciddi tepki cekmisti. Yönetimin en iyi cevabi Tolga'nin performansi olurdu ve oldu da. Neden kendi ayagina sIksIn? Mantikli degil.
.
yönetimin "ayağına sıkmak" algısı bizim düşündüğümüzden farklı olabilir, onlar belki de stadyumu dolduran kitlenin büyük kısmının, 3 milyon euro üzerinde kazanan selçuk inanın ilk 11 dışında kalmasına vereceği tepkinin ayaklarına sıkmak olacağını düşünüyor olabilirler, neticede yıllardır rezil top oynasa bile "selçuk kaptanımız,yedirmeyiz" diyen bir kitle ile yönetim muhattap oluyor, forumdaki çoğunluk görüşe sahip taraftarla değil ve tabi muhattap oldukları muhabirlerin büyük bölümü de bu görüşte

Son düzenleme:
CqPRr96WgAExBeL.jpg

Danyal adminin bu işte bir parmagı olabilir. Gsye yerlestirilen kucuk 1 ajan bu işi halletmis

Tolga oynarken kötü performans gösteren Sneijder, De Jong oynamaya başladığından beri iyi performans göstermesi sizce tesadüf olabilir mi içlik giyen GSC ahalisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt