Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou afrika kupasi icin milli takima cagrilmamis

Çinlere satin

Aboubakar
Eto'o

Fiko coşuyor

Edit.

Son düzenleme:
Nakoulma Kayseriden ayrılmış boşta şu an Yasinin yerine Dursundan Nakoulma hamlesi bekliyorum

Nakoulma Kayseriden ayrılmış boşta şu an Yasinin yerine Dursundan Nakoulma hamlesi bekliyorum

Açıkçası Yasin'i Rubin'e kitlersek 4 Milyon Euro'ya , Gidip elin Garry Rodrigues'ine 4.5-5 vereceğime Nakoulma ile 1+1 imzalarım senelik 500 K € 'dan alternatif olması için , tabi sağ kanada Luciano Narsingh alınacak ve Bruma satılmayacaksa.

Fotomaç bugün yine tarihi bir gazetecilik başarısı göstermiş. Sagna'yı Gervingo yapan gerzekler Rodrigues'i de Narsingh yapmışlar!!!

C1Yvx3sWQAAUSKy.jpg

C1YvyHuW8AAqo4q.jpg

Yapacakları iş aslında o kadar basit ki. Şu anda kendi takımlarında şans bulamayan ama bize geldikleri takdirde takıma seviye atlatabilecek bir sürü oyuncu var. Bu oyuncuları 6 aylığına kiralayın lan işte. Gerek yok. Para falan harcamayın. Parayı kimlere harcama gayretinde olduğunu görüyoruz. Allah aşkına Ahmet Çalık gelip bu takıma şampiyonluk yolunda ne katabilir ki? Hadi sezon sonu olsa genç bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyorlar derim, bu kadar önyargılı olmam. Ama şimdi işin ucunda şampiyonluk var. Neden nokta atışı yapmıyoruz? Mesela kiralasak bir Feghouli, Sakho belki de bu takımı şampiyon yapacakken, neden Ahmet Çalık diye diretiyoruz? Bu adam için gözden çıkardığımız 3 milyon euroya rahatlıkla bu iki oyuncu kiralanabilir. Şampiyon oluruz, Şampiyonlar Ligi'ne gideriz. Belki komisyon alamazlar ama en azından yarın öbür gün kulübe başarı kazandırdıkları için saygıyla anarız, ama böyle devam ederlerse şahsen ben her zaman haysiyetsiz, cibiliyetsiz olarak anacağım kendilerini.

Bizde bu yönetim varken Ahmet Çalık'tan başka stoper alınmaz, bizimkiler 3 milyon vermeye razı kargalar stoper aldı mı Cavcav 3.2 milyon euro'ya iner bizimkiler koşa koşa gidip Ahmet'i alır.

Narsingh
Eto'o (kira)
Vida
Nsue

Galatasaray 21. Şampiyonluğu ho.

Ulan bunlar Sol kanadı Garry Rodrigues’e sağ kanadı Neilton a veripde Bruma'yı filan satacak olmasınlar sakın ?

C1ZvPflWQAAglvn.jpg

Ali Naci vitor hugo'ya 6.5m teklif ettigimizi yazmis

Eger kabul etmiyorlarsa gidin vida'yi alin o paraya...

Yalnız varya Garry Rodrigues diyorlar Neilton diyorlar Narsingh diyorlar sağ kanat için

Stoper için AhmetÇ diyorlar Vida diyoarlar Sakho diyorlar Hugo diyorlar Ayala diyorlar stoper için

Sağ bek için A.Vidal diyorlar

Santrafor için Pato diyorlar

Yalnız bunların hiçbirisi gelmeyecek adım kadarda eminim

Bruma&Muslera yı asla Sneijder&Poldi'yi de sene sonuna kadar satmasınlar yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt