Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye : Ben bir Aslan olduğum için et yemeyi daha çok seviyorum

@Çağrı Yüce

Ayrica menajer parasi buyuk ihtimalle bonservisin icinde de olabilir, bknz Pogba transferi.

Kadın taraftarlarımızın Fernando'ya özel bir ilgisi var, yorumu nedir? Fernando: "Evliyim."

soylesi sirasinda 3lu koltuga sikistirilan oyunculara bak , maicon-feghouli-fernando :D
ama haketti bu taraftar bunlari son 2 senede cekilen cefanin ardindan. herkese haddini bildirecegiz inch allah

vallahi bizde

[FONT=&quot]Bafetimbi Gomis: "Şimdiden sıradaki maç için hazırlanıyorum."

[/FONT]
DHRIEsgXUAAhI8j.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

iki sene işkence gibi yaz transfer sezonu geçirdikten sonra şu an zevk sarhoşu oldum ama hala doymadım :) iki senenin acısı ancak vida ve asamoah la çıkar :)

En güzel imza Feghouli'nin. İmzayı atmasının uzun sürmesi bundan herhalde.

Mehmet Demirkol; ''Anladığım kadarıyla Ardaya akıl almaz bir teklif yapılmış, sadece çin kulüplerinin yapabileceği bir teklif götürülmüş'' dedi.

yavaş yavaş ısındılar gülmeye başladılar sıcak ortamı görünce keratalar :D

Badou bu periscope yayini sonrasi buzlu su'ya girecek galiba, adam ikide bir tshirt'i ile terini silip durdu

keyseri spor teknıktrektör bızım oklarımız varken galatasarayın tufeklerı var.... :D aradakı farkı ozetlemıs.

de jong 2.5 , selcuk 3 aliyor garanti para. etti sana 5.5 milyon euro. 3'ü arda'ya gitse 2.5 kaliyor onu da asamoah'a veriyoruz. ilaveten selcuk'un en cok mac basi alan oyuncu oldugunu da hesaba katarsak hakan balta cöpünün de gönderilmesiyle kasadan ekstra ücret cikmadan 3 cöp gidiyor 2 tane ilk 11 oyuncusu geliyor

müthiş !

[FONT=&quot]https://twitter.com/NaplesAndNapoli/status/897423033044017153[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt