Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmmda, adama okadar maas vermissinki, adamin dibi bile zor vazgecer. Ünal Aysali cok sey icin taktir etsemde, Burak ve Selcuga verdigi sözlesmeleri düpedüz sacmalikti.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Burak ve Selcuk'un o donemki form durumu, yaklasan 5+0+3 kurali dusunulunce o kadar da kotu hamleler degillerdi. Yine de kotu hamlelerdi tabii, sadece su an gozumuze battigi kadar batmazdi eger kural oyle devam etseydi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forma numarasının forma satışına direk etkisi var.Daha öncede yazmıştım.Yenilere hep leş numaralar kaldı.Yasin 7 numarayı feg vermez.11 sinanda ve tff bildirildi.Bu akşamda oynayacak.Artık gitsede sezon sonuna kadar kullanılamayacak.Fernando 6 numarayı giyecekti, tolga kaptı.9 numara boşta olsada gomis almazdı o 18 giyiyor.Ahmet yerine 5 numara badou olabilirdi.Yönetimin bu konuya el atması lazımdı artık geç kalındı.Sonrada neden forma satamıyoruz diyorlar.Örneğin : 12 drogba forması satmadı, 11 olunca satışlar başladı.14 şino satmadı insanlar bekledi yarım sezon sonra 10 olunca satıldı.Dünya kulüplerinde futbolcu gelmeden numarası belirleniyor formaları satışa çıkıyor.Bizde yerli çete istediği gibi at koşturuyor.

Bravo sonuna kadar katılıyorum çiftlik çiftlik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Volkan Şen hala kimseyle anlaşmadı mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanliz tek yerli transferimiz Arda Turan olursa bu menajerlere ve kendini begenmis yerlilere büyük mesaj olur.

Galatasaray öyle her önüne gelen yerliyi almamali artik. Bunun sonuclarini Serdar, Ahmet, Tolga, Eren gibi adamlari alarak gördük zaten.

Hepsine de iyi forma numarasi verdik. Hani Eren 9, Tolga 6 numara giyecek oyuncu mu? Hepsi bitti bir bu mu kaldi demeyin.

Yabancilar yedek oyuncularda bu numaralari görünce ne yapmis bu mallar diye sorar.

Strinic gibi bir oyuncuyu alacagimizi da sanmiyorum. Bu sene transfer edilen adamlarin kalitesine yaklasmayacak biri.

Hasan Ali'nin bir üst versiyonu diyebiliriz, hücumu olmayan bir adam.
Defansı da leş bana göre o herifin.

Demin postane de cok ilginc bir tesadüf ile karsilastim gercekten.

Paket yollayacaktim sirada bekliyordum, önümdeki adama sira geldi ve paketin üzerine yazdigi sehir ismini okuyamadi Postane calisani adama sordu sehiri bu da "ÖSTERSUND" dedi. Ben o an Östersund mu bunu duydum mu gercekten diye düsündüm. Sonra postane calisani bu nerenin sehiri diye sorunca ve adam Isvec dekücük bir sehir deyince tamam dedim gercekten Östersund dedi bu.

O an birden hüzünlendim ve yüzüm düstü. Sonra adamin isi bitti paketi verdi ve bana dogru döndü yanimdan gecip disari cikmak icin, beni gördü ve 2 saniye gibi böyle yandan yandan pis pis gülümsedi beni fark edince.

Niye mi gülümsedi ? Cünkü üstümde Galatasaray ceketi vardi ;(;(

Paket yollayacaktim sirada bekliyordum, önümdeki adama sira geldi ve paketin üzerine yazdigi sehir ismini okuyamadi Postane calisani adama sordu sehiri bu da "ÖSTERSUND" dedi. Ben o an Östersund mu bunu duydum mu gercekten diye düsündüm. Sonra postane calisani bu nerenin sehiri diye sorunca ve adam Isvec dekücük bir sehir deyince tamam dedim gercekten Östersund dedi bu.

O an birden hüzünlendim ve yüzüm düstü. Sonra adamin isi bitti paketi verdi ve bana dogru döndü yanimdan gecip disari cikmak icin, beni gördü ve 2 saniye gibi böyle yandan yandan pis pis gülümsedi beni fark edince.

rentaş bu sıcakta ceket giymen de ilginç :)

iyi kaleci 1 puansa sağlam defans hattıda +1 puan eder.

maicon'un yanına kaliteli bir stoper alınırsa sampiyonluk gelir.

İnşallah bir kere daha karşımıza çıkarlar ne diyelim abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt