Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Asamoah işi olurmu be en çok beklediğim transfer bu sene sözüm var o gelirse uzun bir aradan sonra forma alicam

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursunun "Eli kulağında Transfer var" dedi acaba kim.

Arda mı Asamoah mı ?

farkettiniz mi bilmiyorum ama oyuncularin karakterleri benzer
Hirs,azim,kazanma arzusu... aç..

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Seleznov,çok koşan basan bir oyuncu çok agresif ama ben Niasse tipi forvet isterdim

Asamoah hayirli olsun...

Kisa ve net anladigim. Oyunculari satarsak veya gonderirsek maas butcesi acilir.

Baskan zaten bonservis icin para var diyor.

Juve ve asamoah ile ilgili anlasma var. Sadece odeme icin beklenen oyuncu satilmasi. Bu is cuma ya biter ve hatta bitti

Ntvspor'da Vida için kulübünün 2,5 milyon Euro istediği söylendi. Tinercilerde yine ölücülük yapıp 1 milyon Euro teklif etmiş. Şu aşamada tam fırsat transferi olur Vida. Ocak ayında serbest kalacağı için Kiev'de satmaktan yana. Pazarlıksız verin 2,5'u alın Vida'yı. Hem defans anlamında daha rahat ederiz hemde küçük şikecileri tokatlamış oluruz.

GSCimbom Mobil App

Dursunun "Eli kulağında Transfer var" dedi acaba kim.

Arda mı Asamoah mı ?
bitmis..
836d3603d46e823be18c0e056f0026a7.jpg

Erman Toroğlu: "Maicon gerçekten ilginç bir tip. Hakem arkasını dönünce pata küte giriyor rakibe ama yüzden melek gibi. Çok işe yarayacak."

:D

Erman Toroğlu: "Maicon gerçekten ilginç bir tip. Hakem arkasını dönünce pata küte giriyor rakibe ama yüzden melek gibi. Çok işe yarayacak."

:D
yalnız biraz fazla sert oluyor arada. Transfer yapalim buyuk ceza yer federasyondan yakindan

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

2 sene sonra ne guzel dimi, bu galatasaray herkesi korkuttu ve sadece futboli bile yetti. Ne guzelsin sen sari kirmizi renk.

Vallahi ıyi olur ercan şu an kullanilabilir ne kadar paramiz var ? Birde bütçemiz varsa neden asamoah için oyuncu gitmesi gerekiyor ki ?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Söyle 30 un üstünde bütçe ayirdik dedi 34 olur 35
Artı 20 ml satış
Totalde 50 kusür yapar
34 harcamışız kalan 16
3 4 de çıkabilir üstüne 20 diyorum kabaca

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Mariano kötü değil ama Sabri’den çok bir fazlası yok." -Serhat Sokrates Ulueren
nerdeyse neden transfer yaptınız ne güzel sürünüyorduk diyecek !! bizim en büyük eksikliğimiz medyada futboldan anlayan gerçek bir galatasaraylının olmayışı rıdvan bile bizi daha iyi savunuyor bunlardan düşman yapmaz böyle yorum

Fener içeride paf takımla çıksa TS'yi yener, en kötü berabere kalır. Ts, fb ile oynayınca direk sahaya yenik çıkıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt