Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabükspor TD Erkan Sözeri: Seleznyov, Galatasaray'ın ilgilendiğini söyledi. Kafası karışmış bakalım neler olacak göreceğiz. (NTV RADYO)

kalsın oturdugu yerde

seleznov elmander tarzı adam biraz daha kazmasıdır ama 1+1 kontrat yapsınlar. ben daha böyle fırfır bir forward beklerdim.

20770037_1590008551080040_7324939367198367030_n.jpg

H.O

Tudordon bekledigimiz harketler, bu arada seleznov iyi yedek olur ama genc oyuncularimiza yazik.

seleznov kendini aldırma derdinde,32 yasında adamı kıcımıza sokacak degiliz.

Benim Dursunun aciklamalarindan anladigim oyuncu satmadan transfer yapmayacaklar.

Sprinter forvet olsa çok daha iyi olurdu. Niasse'yi kiralasınlar 1 yıllığına işte.

2./3. forvet fransadan gelmeli selevsnov mu kaldi be abi

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

[FONT=&quot]4,25 milyon euro'ya alınan Feghouli, sözleşmesine koyulan özel madde nedeniyle iki sezon sonra aynı ücrete serbest kalabilecek

bu dogru mu?[/FONT]

Tudordon bekledigimiz harketler, bu arada seleznov iyi yedek olur ama genc oyuncularimiza yazik.
Bu genç oyuncuları çok abartıyoruz gibime geliyor. Herifler oynadıklarında bile koşmuyorlar ki anasını satayım. Ulan bana fırsat gelse godumde ıslanmayan kıl kalmayana kadar koşardım. Hazırlık maçında Recep oynadı en basit hiç bir şey yapmadı. Tamam pas gelmedi pek ama gelmiyorsa sen almaya çalışacaksın...

4,25 milyon euro'ya alınan Feghouli, sözleşmesine koyulan özel madde nedeniyle iki sezon sonra aynı ücrete serbest kalabilecek

bu dogru mu?

hayır kardeşim hayır yeter da antudan gördünüz twitterdan gördünüz şeyleri sorup durmayın 2 saattir bu konuya fitilim ben renktaş üstüne alınma lütfen.

çıkış bedeli 10 mio cenk açıkladı.

Seleznev'i Başakşehir,Kasımpaşa,Akhisar falan istiyor herhalde daha iyi maaş için bizim adımızı geçirtiyor.....hiç sanmıyorum ilgilendiğimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt