Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yabancı kuralını kaldırarak, Tarık Çamdal gibi öküzlere tekrar dünyanın parasının döküldüğü zamanlara tekrar geri dönüş yaptırmazlar inşallah.

yabancı kuralını kaldıracakları zaman en az 3 sene süre tanımalılar bu kulüpler bukadar yabancı oyuncuyla uzun kontratlar yaptı dünya kadar para harcadı, muz cumhuriyeti mi burası

Niasseyi alin 3 5 opsiyonla..

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

arda gibi çetecilerin geri döndüğü milli takımda yabancı kuralınıda değiştirmek için herşeyi yapacaklardır. neyseki tek mağdur biz olmayacağımız bu sefer + beİN faktöründen dolayı bu sefer başaramayacaklar.

yabanci kurali azalmaz birdaha zor. Beinsports sayesinde kulüpler önemli adımlar atti transferler yaptı altindan kalkamayiz

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

DHRGVShW0AEAUYY.jpg

Ya abi şu resme bakınca istemsiz bi gülme geliyor Badou'ya niye üvey evlat muamelesi yapılmış. :D Muhabir Maicon'un bir kere gülmesini istiyor şakasını bile Badou'ya ayrı çevirdi. Garibim... :D

Imza törenini izledim Maiconun baskana bir bakisi vardi. Adam dursuna saldiracak sandim bir an

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Fener, 10'a Feghouli yı alabiliyor muş iki sene sonra; satılma durumunda "Ön Hakları varmış" ... Doğru mu ?

Asamoah, Galatasaray'a katılmaya çok çok yakın. (Sky Sport)

Fener, 10'a Feghouli yı alabiliyor muş iki sene sonra; satılma durumunda "Ön Hakları varmış" ... Doğru mu ?
fener niye alıyor onu anlamadım adam avrupada büyük bi takıma giderse kullanır o maddeyi. 2 sene sonra 10 verip alırsa bi avrupa takımı yine karlı iş yapılmış olur çok da takmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt