Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar feghouli yi çok istiyor. birebirde iyi evet ama bir bruma değil galatsarayın işine yararmı evet oyunun sıkıştığı anlarda çok işe yarayacaktır. tabi geçen sene tüm topların bruma da toplanması gibi bu sefer feg te toplanmaz umarım ki bu tempoyu düşürüyor. feg sinanın yaptığı bazı şeyleri yapamaz sinan
. bir golcü gibi aralara kaçıyor son vuruşları iyinin de ötesinde ama işte bazı mental sorunlar ona kaarşı bir güvensizlik yratıyor. bunu aşabilirmi emin olun bende bilmiyorum .herkez gs de oynamak ister sinan da istiyordur ama son olayalar bir futbolcunun oynama isgteğini yok eder bana sorarsan fegholulimi sinan mı kesinlikle SİNAN belik birazda innmak istiyorumdur. ama Sinanın tavanı feg ten çok yukarıda...
FEghouli ve sinan karşılaştırmasında sinan kazandı diyosun şaka bu dimi :D

Taraftar feghouli yi çok istiyor. birebirde iyi evet ama bir bruma değil galatsarayın işine yararmı evet oyunun sıkıştığı anlarda çok işe yarayacaktır. tabi geçen sene tüm topların bruma da toplanması gibi bu sefer feg te toplanmaz umarım ki bu tempoyu düşürüyor. feg sinanın yaptığı bazı şeyleri yapamaz sinan
. bir golcü gibi aralara kaçıyor son vuruşları iyinin de ötesinde ama işte bazı mental sorunlar ona kaarşı bir güvensizlik yratıyor. bunu aşabilirmi emin olun bende bilmiyorum .herkez gs de oynamak ister sinan da istiyordur ama son olayalar bir futbolcunun oynama isgteğini yok eder bana sorarsan fegholulimi sinan mı kesinlikle SİNAN belik birazda innmak istiyorumdur. ama Sinanın tavanı feg ten çok yukarıda...
Brumadan yetenekli olmayabilir ama çok daha iyi takım oyuncusu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayagindaki platinle bile asamoah>ligdeki tum solbeklerin toplami COK NET

İnan sinan abarttığın kadar iyi oyuncu değil orta kalite bir kanat içe kateden orta bilmeyen bir de araya koşan biri daha hiç bir üst düzey maç da bir halt yaptığını görmedim feghouliyi sinanla karşılaştırmak fegholiye hakaret

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız kombine konusunda haklılar. Stad evet Pazartesi akşamına göre doluydu ama stadta boş yer kalmaması gerek artık.

Alın arkadaşım kombine. İmkanı olan herkes alsın. Bir daha bu kadar ucuza kombine falan bulamazsınız. En kötü stresinizi atarsınız, arkadaşlarınızla eğlenirsiniz. İmkanı olan herkes bu sene kombinesini alsın, arkadaşını ikna etsin. Şu stadı beraber dolduralım. Taraftar olursa bu takım da daha iyi olacak, ben eminim.

Sinan'ın menajeri foruma üye olmuş arkadaşı dışarı alalım lütfen.

bruma almanyada yapamayabilir
almanlar sistem ister disiplin ister
bizdeki gibi free takilamaz
brumada karakter olarak pek sikintiya girecek bir tip degil gibi
seneye geri dönerse kimse sasirmisin
belli olmaz

Bjk'nin 35 yaş ortalamalı takımı bizim tempo karşısında hastanelik olur ama bu tempo rakip zayıf olduğu için mi yoksa bizden mi kaynaklı bu hafta işin rengi belli olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah'ın menajerlik şirketinden arkadaşı Papa Agyemang: "Asamoah... Sıradaki durak İstanbul, Türkiye
1f604.png
2708.png
"

Kaynak?

Yalnız kombine konusunda haklılar. Stad evet Pazartesi akşamına göre doluydu ama stadta boş yer kalmaması gerek artık.

Alın arkadaşım kombine. İmkanı olan herkes alsın. Bir daha bu kadar ucuza kombine falan bulamazsınız. En kötü stresinizi atarsınız, arkadaşlarınızla eğlenirsiniz. İmkanı olan herkes bu sene kombinesini alsın, arkadaşını ikna etsin. Şu stadı beraber dolduralım. Taraftar olursa bu takım da daha iyi olacak, ben eminim.

östersundfkgşlk maçından sonra biraz ümitsizliğe kapıldım ama sanırım çok boş yapmışım. Şuan iyi ki almışım diyorum.

kwadwo'nun sakatlık sorunlari ciddi mi bi araştırabilir mi müsait olan... juveliler şikayetçi sakatlıklarindan

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt