Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida'nın 4 aylık sözleşmesi kalmış. 3-4 milyona biter aslında. Kulübü sorun mu çıkardı, 6 aydan daha az sözleşmesi kalan adamla sözleşme imzalayabiliyorsun. 2.5-3 milyon imza parası ver adam koşa koşa gelir. İlk yarıyı Serdar sakatlanmazsa götürür.

bjk 1 e almaya çalışıyorsa biz 3 verip alırız vidayı

Tudor'un oyuncu tercihleri mükemmel bence.. aslında sezon başı ntv spor da ilk 3 e yazdığı isimlerden belliydi nokta atışı yapacağı bu konuda tebrik etmek lazım.

3-4 milyon euro verip vidayı alalım. Asamoah da gelsin önümüzdeki 3 senenin kadrosu kurulur sadece 1-2 ekleme olur sonraki yıllarda 11e .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neresi uyumluydu? 1 topa 2 kişi giriyorlardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya en ufak hatadan dolayi uyumlu degildiler demek yanlis,ilk yaridaki pozisyondan bahsediyorsun :D

Ayni hatayi varane-ramos ikilisi de yapti barca macinda bunlar Mac icinde olur,benim bahsettigim uyum rakip sagli sollu geldigi zaman pozisyon alma adam paylasimi anlaminda

Tek temennim şu kurduğumuz kadronun bir parçasının eksik olmamasıdır. Tüm parçalar tam olduğunda ve uyum sorunu kısa sürede atlatıldığında o çok beğendiğimiz Premier League de ki takımlar gibi tempolu oynayabileceğiz. Yeter ki eksik parça olmasın.

Dursun Fiko'ya bilenmiş bu seçimde olanlardan dolayı. Yapıştır paraları al Vida'yı gerçek büyük kimmiş rüyadan uyandır onları Dursun

Anlaşılan 20-25 gün daha bekleyeceğiz konuşulan isimler zor isimler ilk asamoah gelsin de sonrası ne oluyorsa sürpriz olur benim için.

Juventus isi agirdan aliyor herhalde bize giciklar Asamoahi vermek istemiyorlar, soktugumuz daha cikmamis. Umut Bulut'dan gol yemis takim :asd: (Real de yedi de o maci pek takmamislardi).

Bu Beşiktaşı kıskaca alacağız bu sene Fenerle uğraştılar bizle uğraşıyorlar çok yanlış işler yapıyorlar. Gagalarını sökme vaktidir

Kusura bakmayın ama Vidanın biraz abartıldığını düşünüyorum. Maicon daha özellikli ve daha iyi bir stoper. Ancak Denayer,Vida veya diğer adı geçen bir kaç kişi arasından Vida derim. Tabi makul bir ücret olacaksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt