Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne aysalmış arkadaş kulubü batırıp kaçan bir adam. Taraftar başarıları dürüst albayrak ve terimin getirdiğini bildiği için bu adamları ego yüzünden gönderen biri. Bu adamlar gittikten sonra ontivero endoğan adili ki bu endoğandan hala kurtulamadık bu gibi çöpleri takıma doldurup Galatasaray ın parasını sokağa atan biri. Kısacası terim dürüst ve albayrak gidince düştüğümüz durum malum ama hala aysal diyorsunuz bir daha gelsin bir daha batırsın diye mi

He OLDU EVET ENDOGAN BİZİ BATIRMIŞTIR KESİN ÖYLEDİR

Olmayan beynini seveyim senin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne aysalmış arkadaş kulubü batırıp kaçan bir adam. Taraftar başarıları dürüst albayrak ve terimin getirdiğini bildiği için bu adamları ego yüzünden gönderen biri. Bu adamlar gittikten sonra ontivero endoğan adili ki bu endoğandan hala kurtulamadık bu gibi çöpleri takıma doldurup Galatasaray ın parasını sokağa atan biri. Kısacası terim dürüst ve albayrak gidince düştüğümüz durum malum ama hala aysal diyorsunuz bir daha gelsin bir daha batırsın diye mi

kim neyi batırmış birader? en son yayımlanan mali verileri okumadın galiba dursun 4 katına çıkartmış borcu neye göre kime göre batırmış rakam rakam yazın da görelim şu işi.

su anda ben piyasada ardadan daha medyatik bir oyuncu göremiyorum
barcada bile disipline önem vermemis
bak barca diyorum fc barcelona yani
orada bile kendine dikkat etmeyen bir oyuncu türkiyede ortaligi dagitir
ne kendine dikkat eder ne de cevresine
olan bize olur sadece
o keyifle paralari cukkalar
Barcada disipline önem vermedigini kim diyor?
Önünde dünya starlari varken forma sansi bulamadi dogal olarak...
Ona ragmen Barcadaki skora katkisi bile fena degildi

Yalnız bir şeye dikkat ettim etrafımdaki Fenerli ve Beşiktaşlıların çoğu Arda inşallah gelir takımınız karışır demiyorlar. İçten içe çok korkuyorlar ula Arda gelmese bari diye. Kafasını futbola verirse içinden geçeriz biliyorlar hissediyorlar.

Kuşların forumlarını iyi takip et hepsi arda gelsin takım karışır diyorlar ardanın gelmesi iki ucu pis değnek gibi gelip karıştırabilir ya da gelip şampiyon olmamıza yardımcı olur bence gelmesin bu takım bu haliyle iyi adam barcada oynuyor yaptığı göbeğe bak bize gelse o göbek ne olur kim bilir

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

takımı terim kurmuş oluyor ama endoganı ontiveroyu aysal almış oluyor

Hahahahahhahahahahahahaha

Moderatör tarafında düzenlendi:
92221a104cfb9ae8c4a63e5f665e7ccf.jpg

#yuvanadönselçuk

asamoah gelsin önce ,vida şu an ilgilendirmiyo beni

Asamoah ve vidayı alırsak başkanı eleştiren imkanı olduğu halde kombine yada gs storedan ürün almayan galatasaraylıyım diye gezmesin

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen katılıyorum en azından tüm forumun forma alması lazım. Ancak başkanı eleştirme konusuna katılmıyorum 2 sene çektirdiklerini daha unutamadım ki kolay kolay da unutulmaz iyi transferlere rağmen dursuna güvenmiyorum

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Arda artik eski ergen Arda degil...
Burda futbolu birakmak icin gelir...
Gelirsede en az 15 asist 5 gol yapar her sene
Kimsede tersini idaa etmesin...

İstediği herhangi bir şey olmasın takımı sabote eder yaptıklarını iyi biliyoruz ki ergen arda şimdi ki ardadan 10 kat daha iyiydi ergen arda gelsin şimdi ki kibir abidesi gelmesin

Barcada disipline önem vermedigini kim diyor?
Önünde dünya starlari varken forma sansi bulamadi dogal olarak...
Ona ragmen Barcadaki skora katkisi bile fena degildi

yav yok ne dünya stari
neymar gitti sol taraf bombos bebeler oynuyor ardayi kadroya bile almiyorlar
takip etmesek yutturacaksiniz bize bunlari

Aynen katılıyorum en azından tüm forumun forma alması lazım. Ancak başkanı eleştirme konusuna katılmıyorum 2 sene çektirdiklerini daha unutamadım ki kolay kolay da unutulmaz iyi transferlere rağmen dursuna güvenmiyorum

Öyle bir kadro kuruluyorki başkanın bir şey yapmasına gerek yok tabi asamoah ve vida alınırsa

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Spk ceza kesmek için sdamın ağzından çıkacak futbolcu ismini bekliyordu şimdi dursun 3 gün konuşuyor asamoahı ceza kesen yok

Aynı riva yetkisini aysal istedi sırf gitsin diye vermediler

Ama dursuna tek seferde verdiler

Ki arazi o zaman daha değerliydi

Sonra adam kaçmışmış

Ultraslan chelseaye elenince deklarasyon yayınlıyordu şimdi tık yok

Bırakın bu işi arkadaş basket takımları bile başarılıydı o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt