- 2 Temmuz 2011
- 137.891
- 58.784
- 5.488
hem divan kurulu hem GS sözlük birbirinini aynısı.umarım kapanır sözlük.fenerliden başka kimse yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yıllık süreci şimdi mi eleştirecekleri tuttu tam transfer döneminde. geçen aylardaki divanda eleştirselerdi veya eylülde toplasalardı divanı
Yav kolpacı Ribery Ribery diyordu haberler Arda'ya kayınca Arda demeye başladı![]()
dursun özbeğin içinde kötülük yok buna adım gibi eminim sabaha kadar da tartışırım yöneticilik kabiliyeti yok maalesef...ama o çakal kardeşi,bu nazifoğlu değişi ki bu adamı benimser bile olmuştuk bir ara ben dahil,zaten saf adamı hepten avaneye çevirdilerNet. Denize düştük yılana sarıldık diyordum. Yılana sarılmamışız aslında. Kendini ifade etmeyi beceremeyen, beceriksiz ama saf bir adama sarılmışız. Asıl yılanlar ise tetikte, hazırda bekliyor.
2 yıldır dursun takımın içine ederken sesleri çıkmıyordu adam ne zaman doğru işler yapmaya başladı kudurdu ak gezen sürüsü. bu takım geçen yıllarda saçma sapan adamlara dünya kadar para harcadı çıtları çıkmadı o paraların hepsi çöpe gitti bunların en azından geri dönüşü var.Dursun başkanı sevmem ama bu sene yaptığı transferler övgüyü hak ediyor. O yüzden konuşması gerekilen zamanda konuşmayıp şu an işler iyi giderken çomak sokmaya çalışan kan emiciler karşısında başkana destek çıkmak lazım.
Uzun zamandır tüm mevkilere bu kadar kaliteli oyuncular alınmamıştı o yüzden başkan bu sene eleştiriyi değil desteği hak ediyor.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah cuma günü sağlık kontrolünden geçecek deniliyor.
Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Asamoah
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis
Gayet güvenilir biri. Ribery kesin demedi ki? Söylediği adamlar geldi.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi