Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman ozturk kim guvenilir mi? Ben acikcasi sol bek transferi disindaki transferlerin rafa kaldirilacagini dusunuyorum

Evet istediklerini yaptılar
Transferleri engellemek istiyolardı başarıyolar
Nazifi tekme tokat dövmeseler !

TapaTalK

@YahooSportFR

Info @YahooSportFR Ca brûle pour Kwadwo Asamoah (Juve) qui devrait rejoindre selon toute vraisemblance le Galatasaray. Finalisation en cours

engellemişler harbiden.asamoahta artık final seviyesindeymiş görüşmeler,hatta katılmış GALATASARAYa

15-20m euroluk butçe Avrupada standart transfer butçesidir. Bos elestiriler bos yorumlar yapilmis yine.

Asamoah gelsin, Arda gelmesin. Gerek yok zaten ona, hem de fazla açılmamış oluruz parasal olarak. :D

Nazifoglu ihraç edilsin diye kampanya başlatmış taraftar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevilen kişilere takımda görev verilmesi lazım bence.

Örneğin, Elmander,Kewell,Ujfa gibi adamlar .

Selman ozturk kim guvenilir mi? Ben acikcasi sol bek transferi disindaki transferlerin rafa kaldirilacagini dusunuyorum
Sneijderin kardeşi ile konuştuğunu iddaa eden
Sonrada bizzat konuştuğunu iddaa ettiği kişiden yalanlanan kişi
Bide bu nazifoglu ile çok iyiydi arası
Nasılsa birbirini bulmuşlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asamoah gelsin işte.tudor da biraz iş yapabilirse bu takım yine her türlü şampiyon olur.ama carole-linnes bir çuval inciri berbat eder.serdar-rıdrigues e tamamım ben

selmanı bilen bilir,daha fazla bahsedip mide bulandırmaya gerek yok.şu spinazzola da bi açıklansaydı.

Yaw sadece Kwadwo gelsin yeter başlarım öbür transferlere Zinanıda tekmüklesinler bütçeyi aşıyorsa yeterki Kwadwo gelsin

Asamoah gelsin, Arda gelmesin. Gerek yok zaten ona, hem de fazla açılmamış oluruz parasal olarak. :D

Abi niye fikirler değişiyo (üZerine alınmada ) gelsin asamoah da gelsin stoper de gelsin sol acık da gelsin hepsi gelsin. 2 tane it köpeğin lafı ile transfer duracaksa kepengi vursunlar kulübe. Bu zamana kadar bi ton adam alındı ne oldu tarıga donk a gidecegine böyle kaliteli adamlara gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt