Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: "Ocak ayında da görüşülen Kiev ile 6 ay sonra kontratı biteceği için menajerleri ''İlgilenir misiniz?'' diye telefon açtı."

Küçük: "Galatasaray, Vida'nın bonservis bedeli ve yıllık ücret talebi adına menajeri ile Dinamo Kiev'in taleplerinin ne olduğunu sordu."

Küçük: "Vida ve D.Kiev'den gelecek olan talep ve rakamlara göre Galatasaray, bu konudaki tavrını tayin edecek."

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Salı günü dedin resmi imza dedin adam pazara geldi
Biz seninle salı günün e girdik iddaya
Formayi alayım en kısa zamanda
Ayriyeten sözleşme detaylarında alakası yok soylediklerinle

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Element uydurma :) Feghouli için rakam verdiğimi hatırlamıyorum.Başından beri söylediğim ön protokol imzalandı. West Ham ile arasındaki süreç yüzünden bekleniyor. Ben hep lafımın arkasında durdum oyuncu bizimdir diye. Millet yattı dediği halde sözümü tekrarladım :)

Ayrıca salı gelseydi bana değil forumdan birine alacaktık formayı. Sana değil forumdan birine alacağız :) Birisini seç alalım formasını.

Dursunun en büyük yaptığı yanlış kardeşini floryaya sokması idi
Taraftar karşısındaydı
Şimdi taraftar destek olmaya başlayınca adice saldırmaya başladılar

Ali naci bu bilgilerin toplantı öncesine ait olduğunu , bu toplantı sonrasında yönetimin transferlerde tavrı ne olur görücez demiş

Element uydurma :) Feghouli için rakam verdiğimi hatırlamıyorum.Başından beri söylediğim ön protokol imzalandı. West Ham ile arasındaki süreç yüzünden bekleniyor. Ben hep lafımın arkasında durdum oyuncu bizimdir diye. Millet yattı dediği halde sözümü tekrarladım :)

Ayrıca salı gelseydi bana değil forumdan birine alacaktık formayı. Sana değil forumdan birine alacağız :) Birisini seç alalım formasını.
Rakam vermediğine dair yemin et bakayım
Cl grup aşaması 500 bin avl 250 bin bizzat kendin söyledin
Mesajlarından çıkar
Fazla konuşma bence
Formada sorun değil zaten takılıyorum sana

Vida zor iş hiç değilse iyice fiyatı tavana çekeriz Bjkde alamaz başka birisine gider yada kalır takımında

mesajı okur okumaz gözümün önüne geldi herif.daha öncede benzettiler demek yanılmamışım.hakan aslan yapsaydın ya doğru düZgün

Kamil kardeşim ben daha önce belirttim bunu zaten. Benim Hakan adlı şahısla en ufak bir alakam yok, bunu dillendirmekten ben sıkıldım siz sıkılmadınız. Ben şuraya ara sıra transfer döneminde haber almaya giriyorum, dönem sonrası zaten pek ilgimi çekmez forum ortamı diye düşünüyorum. Alakasız sekilde benzetme yapıldı. Affınıza sığınarak söylüyorum, özellikle Arda denilen rahatsız üye bu konunun üstünde durdu. Olumsuz hava yaratıyormuşum diyor ama benim mesajlarım o yönde olmadı bu zamana kadar. Hep olumlu konuşacam diye birşey yok.

Ndiaye alınmalı ve alınması doğru, Feghouli sezonun en iyi transferi diyen benim buralarda, neye göre olumsuz hava ben onuda anlamıyorum. Yargısız infaz yapılıyor ama herkes kendi bildiği gibi yapsın. Benim açımdan sorun yok kardeşim. Ama o Hakan gelip benim o olmadığım ortaya çıkınca şimdi bu Arda ne yapacak?

toplanti ile politikanin degisecegini sanmam.
Değişirse ve basarisiz olursa siradaki toplantilarda neler olur neler. Hatta daha fazla hirslanip sampiyonluga dahada iddiali takim kurmaya çabalarlar bu toplantidan sonra.

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Kayseri maçının ölçü olmadığı düşüncesindeyim
Lakin istek arzu hırs oyuncu kalitesi muaazzam

Medya figüranları ve divan üyeleri neden özellikle transferler hakkında yalan yanlış bilgiler paylaşıyor? Amaç nedir? Bunlar Galatasaraylı değilmi?

Biri mesela çikip alınan oyuncular hepsi 32-35 yaş arası dedi. Maliyet konusunda hesaplamalar yanlış ayrıca. Neden kimse bu adamlara gerçekleri anlatmıyor orda konuştururken?

Levent Nazifoğlu'nu görünce telefona yumruk atasım geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Divan kurulunu gececeksiniz. Baskan iplemez oyle seyleri agzi olan konusmus.

Bi yaptirim var mi yok, assmoah disinda zaten oyuncu gonderip maass butcesinde yer acilirsa transfer yapilacalkti.

Sahsen bildigimiz seylerdi. Baskan firsst transferi dedi zaten transfer donemi bitinceye kadar.

Asamoah reyiz hosgeldinn...

Ya Belhanda'nın sarı yediği pozisyonda rakibin Belhanda'yı itmesi ile Badou'nun depara kalkmasını tekrar izler misiniz ya ? Bayılcam zevkten :cigara:

Beinsportsta Sinan yönetimle görüştü ve ayrılık kesinleşti gibisinden bişey dediler muhtemelen Benficaya gidecek 3'e 5'e bizde forvet düşünüyoruz sanırım yerine kanattan çok,Asamoahı önlü arkalı düşündüğü için olabilir bu durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt