Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
Yobaz mısın birader bu ne bicim uslup. Galatasaray başkanı olmasını geçtim neticede bir insan.
he he diyip geç r'tsh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yobaz mısın birader bu ne bicim uslup. Galatasaray başkanı olmasını geçtim neticede bir insan.
BismillahirrahmanirrahimMuslera
Mariano
Vida
Maicon
Asamoah
Fernando
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis
İdare eder bizi.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Net olarak söylüyorum sağlam bir Serdarın Vidadan iyi olduğunu düşünüyorum kendini dizginlese Vida için hayvani bir para bayılmaktan kurtarabilir,Devre arası çökülmesine karşı değilim
Net olarak söylüyorum sağlam bir Serdarın Vidadan iyi olduğunu düşünüyorum kendini dizginlese Vida için hayvani bir para bayılmaktan kurtarabilir,Devre arası çökülmesine karşı değilim
ne demek suratına vursun yahu bu nasıl kepazeliktir?Benim uslubumu uygunsuz bulan adamin lafina bak. Sensin yobaz.
sadece sinirlenmemis adama önüne gelen yüklendi.Dursun'un divan konuşmasını izliyorum da adam harbi çok gerilmiş, çok sinirlenmiş.
tam bi gerizekalı burda öyle düşünenler de saf bildiğinsüreç nasıl yavaslasin kaldi 2 hafta te allam. Selmani şikayet edin ya.
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
ne demek suratına vursun yahu bu nasıl kepazeliktir?
sende bir insansın ailenin esinin önünde suratını yumruklasalar ne hissedersin?
şu hayatta en hazzetmediğim şey şiddet yanlısı umursamaz insanlar. başkaları hakkında kirli düsüncelerini kendine sakla.
Bankalardan 50 milyon euro kredi cekilmeli ve sol bek stoper sol acik alinmali.
Transfer sarhosu taraftarimiz gobek atar.