Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net olarak söylüyorum sağlam bir Serdarın Vidadan iyi olduğunu düşünüyorum kendini dizginlese Vida için hayvani bir para bayılmaktan kurtarabilir,Devre arası çökülmesine karşı değilim

serdar yeni bülent olur vida yeni filipescumuz olur renktaş.

Net olarak söylüyorum sağlam bir Serdarın Vidadan iyi olduğunu düşünüyorum kendini dizginlese Vida için hayvani bir para bayılmaktan kurtarabilir,Devre arası çökülmesine karşı değilim

Serdar bence de iyi stoper ama 2 maç sonra çapraz bağlarını koparsa kimse şaşırmaz

Dursun'un divan konuşmasını izliyorum da adam harbi çok gerilmiş, çok sinirlenmiş.

vida-gomis buluşması ilginç olabilir :D

hqdefault.jpg

YouTube

Son düzenleme:
Benim uslubumu uygunsuz bulan adamin lafina bak. Sensin yobaz.
ne demek suratına vursun yahu bu nasıl kepazeliktir?

sende bir insansın ailenin esinin önünde suratını yumruklasalar ne hissedersin?

şu hayatta en hazzetmediğim şey şiddet yanlısı umursamaz insanlar. başkaları hakkında kirli düsüncelerini kendine sakla.

Dursun'un divan konuşmasını izliyorum da adam harbi çok gerilmiş, çok sinirlenmiş.
sadece sinirlenmemis adama önüne gelen yüklendi.

tamam maddi olarak transferlere fazla para harcandı da harcamasa bu takım bir 5-6 sene daha böyle ligde ilk 5 hafta havlu atardı.

öndersund macını kaybeden kadro da kemik kadroydu. ben dursun baskanımı kutluyorum basarılarının devamını diliyroum.

asamoahhhhhhhhhhhhhhhh

Rakip Kayseriydi, buna göre stoperi göklere cikarmanin da manasi yok. Adamlar 90 dakika neredeyse sifir tehlike ile oynadi.

Gecen sezon aynisi Ahmet icin de yapilmisti bir mac sonrasi. Yok söyle iyi yok böyle saglam diye. En son hangi pozisyona yerli oyuncu tercihinde bulunursun diye sorsalar acik ara stoper derim.

Bence Asamoah için twitterda gündem oluşturalım mazallah.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar olarak en büyük hatalarımızdan biride şu dinozorlara ve Levent gibi zırtapozlara ses edilmeyişi.

ne demek suratına vursun yahu bu nasıl kepazeliktir?

sende bir insansın ailenin esinin önünde suratını yumruklasalar ne hissedersin?

şu hayatta en hazzetmediğim şey şiddet yanlısı umursamaz insanlar. başkaları hakkında kirli düsüncelerini kendine sakla.

Sana ne arkadas istedigimi düsünür istedigimi de söylerim. Haz etmiyorsan okuma engelle ben seninle ugrasmak zorunda miyim.

Levent Nazifoğlu'nun ne mal olduğu en yakın arkadaşının Ayhan Akbin olmasından belliydi zaten. Ulan Allah'ın belaları her şey güzel giderken tekere çomak sokmak neyin nesi?

Bankalardan 50 milyon euro kredi cekilmeli ve sol bek stoper sol acik alinmali.

Transfer sarhosu taraftarimiz gobek atar.

Dursun tam aksine gece KaP ları masaya vurması lazım levent mevent sen kimsin lan çapsız sanki bana bu camiayı bi yerlere getirmiş bir adam lan en büyük zararı siz verdiniz şerefsizler..

Bankalardan 50 milyon euro kredi cekilmeli ve sol bek stoper sol acik alinmali.

Transfer sarhosu taraftarimiz gobek atar.

yahu niye kredi çekilsin kredi filan çekilmeden linnes jem paul karacan bilal kısa jose rodriguez cavanda gibi adamlardan almak varken boşuna çekilmesin kredi leş 2 tane daha transfer yapalım kadro dolsun maksat şampiyon olmasakta olur zaten muhteşem kadromuz 2 sezondur il 4'e giriyor o da yeterli bizim için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt