Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi senin gibi birinden bu yorumu beklemezdim şahsen.Bir kac transfere herseyi yok saydiniz unuttunuz. Bu adam kulübe baskan oldugundan beri her gün bizi rezil etti her gün yeni bir fiyasko yeni bir rezalet ile karsi karsiya geldik.
Ama olsun canim transfer yapiyor simdi büyük baskan, hem Kayseri'yi 4-1 yendik sampiyon olduk sayilir tek mac ile.
Ya ben sevinmesin kimse mi diyorum. Biraz temkinli olmak lazim, tek bir mac yahu 90 dakikadan ibaret tek bir maca göre asiyoruz kesiyoruz yine önümüze geleni.
Takim bi 4-5 hafta oynasin görelim sonra karar veririz ne olacagina. Bu kadar cabuk gaza gelmenin manasi nedir.
Benim derdim para harcanmasina degil ki, benim derdim 2 sene boyunca hic birsey yapmayip tek bri transfer sezonunda takimi bastan sonra yeniden yaratma cabalari. Hic bi kulüp tek bir transfer sezonunda yepyeni bir takim kurmaz. Sunu ögrenemedik, hep revizyon da revizyon. Tamam da Revizyonun da bir adabi var, her sezon 2-3 topcunun yerini degistirirsin takimda 4-5 seneye bir komple silbastan yapip olmaz bu is.
Bak ben hala transferler gereksiz falan (bir iki tanesine maliyetinden dolayi negatif bakiyorum sadece) demiyorum, gecen sezon 8 topcu aldilar ve bu topcularin hic birini ilk 11'e koyamiyorsun gözün kapali resmen fiyasko. Resmen havaya uctu o paralar. Sonra Dursun'un cikip iyi oyunculara iyi para verirsin demesi samimi gelmiyor bana. Sen degil miydin cer cöpe milyonlari yatiran gecen sezon?
Bu sezon bu kadar transfer yapmalari resmen göt korkusu son senesinde basarili olmak zorunda yoksa secimde sansi yok. Riva isini bitirdi daha Ada var daha Florya var bunlar da peskes cekilecek bu gidisle. Tabi sen Riva'nin peskes cekildigine de katilmiyorsundur kesin.
mancini yenilmis utrecht e
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Dursun Özbek: "Doğru bildiğimiz yoldan asla geri adım atmayacağız. Kenetlenerek 21. şampiyonluk hedefine yürüyeceğiz."
Arkandayiz basganim. Asamoah, Vida, Welliton ne var ne yok hepsini al.
Lucescu: Tudor, sende kac Turk oyuncu var?
Welliton nereden çıktı yoes
![]()
Milli Takima kesin cagrilir
doğru yorum ama yanlış başlamışsın.senin gibi biri düşüncesi yüzünden oluyor bunlar işte bizde yaşıyoruz hayatta.Abi iyisin şöylesin böylesin verirsen zamanında gazı adam yanlış dediğinide evirip çevirip doğru yapmaya çalışıyor ister istemez.Belki saçma gelecek ama durum bu gerçekten.Abi senin gibi birinden bu yorumu beklemezdim şahsen.
Yanlışa yanlış, doğruya doğru demek neden bu kadar zor. Bunları söyleyince dursuncu şucu bucu olmaz kimse. Sadece insan olur.
Dursunun daha önceki beceriksizliklerini ve yanlışlarını unutmadık elbette. Ancak bu dinazorlar bugün Dursun'un şu ana kadar tek yaptığı doğru olan bu seneki transferlerden dolayı bu adamı gömmeye çalışırsa elbette arkasında dururum. Çakallara yılanlara karşı bu adamı sevmeseniz bile arkasında durmak şu an itibariyle her GS'lının görevidir. Tehlike Dursun değil, asıl tehlike o divan kurulundaki şerefsizler. Dursun gidecek diye seviniyoruz, yarın başkan adaylığına aday olacak insanlara bir baksan bunu net bir şekilde görürsün.
Yanlışlar eleştirilir, doğrular da takdir edilir. Bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
mancini yenilmis utrecht e
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T