Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda mesele Dursun özbeğin iyi niyetli olup olmadığı aslında
Sizce:
1-İlk iki sene iyi niyetli basit hatalar yaptı ders aldı ve olumlu gidiyor
2-Galatasarayı bitirme projesiydi kaynaklarımızı sattı komisyon yedi tekrar seçilmek için bunları yaptı

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun başgan son açıklamasında ''Asamoah'ı da satın alırım sizi de'' demiş adeta.

DHXwE4bW0AMD5gr.jpg

"Serdar sen niye ikide bir sakatlaniyorsun yaw?"

Burda mesele Dursun özbeğin iyi niyetli olup olmadığı aslında
Sizce:
1-İlk iki sene iyi niyetli basit hatalar yaptı ders aldı ve olumlu gidiyor
2-Galatasarayı bitirme projesiydi kaynaklarımızı sattı komisyon yedi tekrar seçilmek için bunları yaptı

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesele şu kafası futbola basmayan adamın yanında kim olduğu? Zira kendisi bir cacıktan anlamadığı için ikna edilmesi basittir. Buna Ünal Aysal ı da ekleyebilirsin Dursunu da. Önceki dönem nazif vardı. Bu dönem Cenk Ergün Tudor. Geçen sene ile bu sene arasındaki fark bu.

Koskoca GS welliton denilen futbolcuya mi kaldi? Neyin pesindesin siz ya.

Guzel bir transfer periyodu gecirdik, batirmanin anlami yok simdi.

YouTube

Ulan serefsizler iki sene once nerdeydiniz, simdi iyi giderken mi sessiniz acildi, adam ilk kez iyi isler yapiyor, utanmadan da elestirenler var, el insaf.

Benim gibi birisinden niye beklemiyormussun.

Ben arkasinda durmam. Insallah karsilikli olarak birbirlerini yok ederler hem Dursun dan hem de o mankafali üyelerden kurtulmus oluruz.

Kimse bana transferlerin milletin Dursunu savunmasinda büyük rol oynamadigini anlatamaz. Transfer yapti diye degere bindi birden.

Kulüp üyeleri basli basina baska bir sorun zaten.
Forumdaki en aklı başında üyelerden birisin ama gereksiz yere cephe alıyorsun millete bazen. Eleştirini yeri geldiğinde yaparsın. Şu anda yaptığın sadece muhalefet olmak.

başakşehiri zerre sevmem ama beşiktaşın paraya konsun diye ve ülke için turu geçsin fena da başlamadılar

tolganın bacak kasları benden sönük :/

o nasıl topçu ayağı lan

Fotoğraf yanıltmış, fizik bakımından sıkıntısı yok, sırım gibi maaşallah. Mental yönden biraz daha gelişkin olsa ideal 11 in vazgeçilmezi olurdu diye düşünüyorum. Sağlam bir mentör lazım bu çocuğa, neyse parası versin kulüp, kaç para olabilir ki?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt