Barış Sökmen
Sarı Üye
- 24 Kasım 2008
- 273
- 20
- 1.288
0:18'deki pas leziz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıllık dedim ya,isin esprisi ovida süper ligin en süratli stoperi olur. nasıl yedek oturtacan.
Baktım şimdi. 38%Diğeri %40'a yakındı.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
yahu niye kredi çekilsin kredi filan çekilmeden linnes jem paul karacan bilal kısa jose rodriguez cavanda gibi adamlardan almak varken boşuna çekilmesin kredi leş 2 tane daha transfer yapalım kadro dolsun maksat şampiyon olmasakta olur zaten muhteşem kadromuz 2 sezondur il 4'e giriyor o da yeterli bizim için..
Değil mi ya keşke 1 kuruş para harcamasaydık, sağ bekte Sabri, sol bekte Carole, orta sahada Selçuk-Tolga ikilisi, ileride de Yasin-Eren-Sinan üçlüsüyle ligde ilk 10'a girmek için uğraşsaydık, ne gerek vardı ki şimdi şampiyonluğa oynayacak kadro kurmaya?
futbol takımı başarılı olsun da ,taraftar forma vs açıgı kapatırız hep beraberBaktım şimdi. 38%
3.1 milyar tl.
Bunlarda 3.8 milyar 25% pay oranı.
Baya baya zarar edeceğiz ilkine göre.
Pozitif bakışına hayranım sergen. Hiç bozma kendini lütfen. Sağlıklı hayat bakışına sahipsin.futbol takımı başarılı olsun da ,taraftar forma vs açıgı kapatırız hep beraber![]()
O dandik futbolculari transfer etme sebebin zamaninda cekilen krediler.
Bugun cekilen kredilerde ilerde iyi futbolcu almani zorlastiracak.
Bence 100 milyon euro kredi alinsin daha iyi futbolcu istiyoruz buyuk baskandan.
Pozitif bakışına hayranım sergen. Hiç bozma kendini lütfen. Sağlıklı hayat bakışına sahipsin.
Ama yinede moral bozucu durum oldu bu.
Iyi kadro kurmak icin kredi cekmek mi lazim illa ? Butun dunya boyle mi yapiyor ? 100 milyon euro daha cekelim bence en iyisi.
İhale bedelinin %6'sı kadar kesin teminat mektubu alınır en başta, sözleşme imzalanmazsa o para nakde çevrilir. İkinci teklif ile aradaı fark %6'dan büyükse muhtemelen o da hükme bağlanmıştır, zarar karşılanır.
bu spinazzola juventusun oyuncusu degilmi atalanta nasıl para istiyor ? ben hicbisey anlamadım su cocuk gitsede gelse bizim zenci