Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu niye kredi çekilsin kredi filan çekilmeden linnes jem paul karacan bilal kısa jose rodriguez cavanda gibi adamlardan almak varken boşuna çekilmesin kredi leş 2 tane daha transfer yapalım kadro dolsun maksat şampiyon olmasakta olur zaten muhteşem kadromuz 2 sezondur il 4'e giriyor o da yeterli bizim için..

O dandik futbolculari transfer etme sebebin zamaninda cekilen krediler.

Bugun cekilen kredilerde ilerde iyi futbolcu almani zorlastiracak.

Bence 100 milyon euro kredi alinsin daha iyi futbolcu istiyoruz buyuk baskandan.

Değil mi ya keşke 1 kuruş para harcamasaydık, sağ bekte Sabri, sol bekte Carole, orta sahada Selçuk-Tolga ikilisi, ileride de Yasin-Eren-Sinan üçlüsüyle ligde ilk 10'a girmek için uğraşsaydık, ne gerek vardı ki şimdi şampiyonluğa oynayacak kadro kurmaya?

Iyi kadro kurmak icin kredi cekmek mi lazim illa ? Butun dunya boyle mi yapiyor ? 100 milyon euro daha cekelim bence en iyisi.

O dandik futbolculari transfer etme sebebin zamaninda cekilen krediler.

Bugun cekilen kredilerde ilerde iyi futbolcu almani zorlastiracak.

Bence 100 milyon euro kredi alinsin daha iyi futbolcu istiyoruz buyuk baskandan.

kredi filan alındığı yok 14 milyon€ ile yeni takım kuruldu diyor neresini anlamıyorsun bunun tuhaf yani...
Adam diyorki bu kadarlık oyuncu sattık 34 milyon€ para harcadık.... hala daha kredi diyorlar müstehak abi sizler gibi futbol seyircisine kimseyi almayacaktı bu sezon... nasılsa harikalar yaratan kadromuz vardı heleki bruma sneijder podolski gibi işe yaramaz oyuncularımızda gidince kesinlikle şampiyon olurduk oysaki 200 milyon çekilmiş kredi bunun hesabını sordular divan kurulunda zaten...
Resmi sitede gerekli açıklamalar var okuyabilirsin (Dursunun yaptığı tek olumlu hamle bu sezonki transferler oldu..) yoksa leş bir başkandır gözümde.Onuda söyleyeyim sonra aaaa dursun transferle taraftarı kandırdı yazma alıntı yapıp...

Gsaray düsmanlari gündemi hemen degistirmesini bilmisler...

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yani takimin bu baslangicindan sonra divanda gelen elestiriler ve bu ihale olayi tesaduf mu?

Ben hic sanmiyorum. Galatasaray dusmanlarinin derhal inlerine girmeliyiz. Eger biz 2000'den sonra bir sampiyonlar ligi sampiyonlugu yasamadiysak bu hainler yuzundendir.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bu spinazzola juventusun oyuncusu degilmi atalanta nasıl para istiyor ? ben hicbisey anlamadım su cocuk gitsede gelse bizim zenci

@juve24h

Con l'arrivo di #Spinazzola
1f1ee-1f1f9.png
, probabile addio di #Asamoah
1f1e7-1f1f4.png
. #DeSciglio
1f1ee-1f1f9.png
giocherebbe a sinistra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt