Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden bi kural vardi 5 seneyi doldurunca yabanci futbolcu turk pasaportuda alabiliyordu.. varmi hala muslera ti turk statusunde sayalim kadirizm takiliyor bu aralar

32051.jpg

Cenk Ergün baya iyi kadro kurdu. Selcuk, Sinan, Carole olsa nolur olmasa nolur verin gitsin birine. Alternatif dahi olamayacak adamlar bunlar artik. Sinan artisti oynamak istemiyorum diyor, diger ikisi kadar alt yapi topcusu da oynar.

Son düzenleme:
Transfer konusu olmus

Baska şeyler konuşuluyor

Sonra neden transfer yok

Müstahak

feguliiiiii ?❤

Sinan Selçuk yerıne basaksehır ayarında bir iki yerli alsak takıma bize yeter.

Yerli almamız gerekiyor artık

feguliiiiii ?❤

Ula juve matudi ucuza kapatmis ya la.. bak daha yeni farkettim. Asamoah cim senin icin bitti orasii yer kalmadi

Ya biz kafa yormayalım artık böyle şeylere, sanki hayatımızda takacak çok az şey varmış gibi. Maçımızı izleyelim elimizden geldiğince destek verelim olursa olur olmazsa sadece biz batmayız zaten süperlig diye bir şey kalmaz geriye.

Bu yüzden hiç izlemedim ya da dikkat etmedim izlerken ama arkadaşlara güvenerek diyorum ki

Asamoah ı alın lannnn

32051.jpg

Cenk Ergün baya iyi kadro kurdu. Selcuk, Sinan, Carole olsa nolur olmasa nolur verin gitsin birine. Alternatif dahi olamayacak adamlar bunlar artik. Sinan artisti oynamak istemiyorum diyor, diger ikisi kadar alt yapi topcusu da oynar.

Bu kadro kendisinin de itiraf ettigi gibi Tudorun.

Cenk bu oyuncularin adini bile yeni ogrenmistir.

Selçuk zu hamsispor

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol Güneş, Selçuk İnan'ın transferine onay verdi. Selçuk, Galatasaray'dan bonservisini alırsa Beşiktaş teklif yapacak. (TRT Spor)

Aynen oyle ve fellainiyede teklif yaptilar.
Birazda asamoah gidecegi icindir bu transferler.
Asamoah ortasahada oynayabiliyordu.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Asamoah li kadri yapan yok la..

Barca daki teknik adam tam bir mall...

Barca divan kurulu yokmu neymar satilirmi diye bas bas bagirann :-)

giphy.gif

Badouuuuuuuuuuuuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt