Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santafora Lacina Traore Gelsin.
2m boyunda bir privot Santraforu

Böylece futbol da en iyi Santafor tipi/tarzı olan Privot Santafor tipinden 3 tane Forvet oyuncularımız olur.

lacina-traore.jpg

Son düzenleme:
vida'yı bize kulübü önermiş bjk çok ucuza alacak diye kızıştırmaya çalışıyorlar ortamı fenere de önermişler...bize de stoper lazım çökeriz diye umuyorum

Asamoah ve Vida'yı alıp transferi noktalayacağımızı düşünüyorum. Bugünden sonra dediğim gibi isimli bir sol kanat getirmezler bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vida cidden bize önerilmişse parayı basar alırız ki önerilmiş.tudor çözer.2-3 gune vida bizde bile olabilir.şaşırmam.bjk kıcını yırtıyo 1 milyon fazla vermemek için.1-2 gündür gündemimizde.dün cengo ve tudor vida ile görüşmüş olsa ,yıllık 3 milyona evet demiştir bile.kiev de hallolur.

Asamoah ve Vida'yı alıp transferi noktalayacağımızı düşünüyorum. Bugünden sonra dediğim gibi isimli bir sol kanat getirmezler bence

Asamoah ve Vida geldikten sonra sol kanatta Garry oynasa da olur mesela kayseri maçında da Garry'de fena değildi adam maç boyu geriye koşuları olsun baya takım oyunu oynamaya çalışıyor tek eksiği topu ayağından aşıyor biraz daha ayağına yapıştırmalı ve daha çok verkaç girişimi yapmalı

vida cidden bize önerilmişse parayı basar alırız ki önerilmiş.tudor çözer.2-3 gune vida bizde bile olabilir.şaşırmam.bjk kıcını yırtıyo 1 milyon fazla vermemek için.1-2 gündür gündemimizde.dün cengo ve tudor vida ile görüşmüş olsa ,yıllık 3 milyona evet demiştir bile.kiev de hallolur.

derlis gonzalezle paket yapalım

Welliton'a soğuk değilim nöbetçi golcü gibi kullanılabilir geçen sene 15 gol atmış....ligi bilen yedek kulübede sorun yaratmayacak bir oyuncu....1m maaş ile olacaksa 1+1 sözleşme yapılabilir

Asamoah ve Vida geldikten sonra sol kanatta Garry oynasa da olur mesela kayseri maçında da Garry'de fena değildi adam maç boyu geriye koşuları olsun baya takım oyunu oynamaya çalışıyor tek eksiği topu ayağından aşıyor biraz daha ayağına yapıştırmalı ve daha çok verkaç girişimi yapmalı

İyi niyetli ve hızlı ama beynini kullanamıyor. Tabii oynasın Yasin'den iyidir.

İyi niyetli ve hızlı ama beynini kullanamıyor. Tabii oynasın Yasin'den iyidir.

Bence oyun zekası var sadece kafasıyla ayaklarını aynı anda kontrol edemiyor ama ritim buldukça daha da iyi olacağını düşünüyorum bir de sağ tarafta değil de sol tarafta şu kondisyonla izlemek lazım asıl mevkisi sol taraftı orada güzel işler çıkarabilir

2013u düşününce boşluk oluyo bi yanımda..mersin olayı falan ateşleyiciydi.shalke sonrası malaga cıksın yarı final yaaprız diyoduk,yapardık da.

garry sol açık gelene kadar oynayabilir dert degil,tekniği de güzel.bikaç çalımı var 4-5 maçta...brezilyalı bebeler gibi atıyo o çalımları ama çok telaşlı.sakin olmalı.defansa yardımı da tolga cigerciden daha iyiydi kayseri macında

Garry de oyun zekası yok. Çalışkan ve zaman zaman faydalı olur ama kapanan takımlara karşı hiç bir şey yapamaz. Çalım atma tekniği de zayıf. Hızlı olduğu için bunu iyi kullanıp etkili olmaya çalışıyor.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

garry içerdeki maçlarda hücum presi adına çok etkili bir silah olabilir biraz daha şablonlar oturunca , patlayıcı gücü fena,rakip defans oyuncusu farkına varamadan topuna müdahele edip arkadaşlarına kazandırabilir heran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt