Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selezynov alınmasın verilen para çöpe gider. Bu sene transferde boşa para harcamadık sanırım bu ilki olacak

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selez ikinci yarıda girip Umut Bulut varı koşular ile defansa yardım edecek.
Tudor'un istek nedeni herhalde böyle açıklayabiliriz.

"Yine" bir privot forvet alacaklar .... Selez çok mücadeleci, çalışkan ve fiziği ile oynayan bir adam. Kanımca , Yetersiz Galatasaray gibi bir takım için

Ofansif kabiliyeti yüksek bir "adam geçebilen, hızlı ve tekniği iyi olan tarz da" Santrafor şart...

Son düzenleme:
Bence Asamoah'ı alıp transferi bitirecekler gibi duruyor. Tv lerde herkes Galatasaray'ın borcundan bahsediyor. Arda transferi olur sanırım bir de , o da sponsor destekli diye..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paul-Georges Ntep - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt Wolfsburg'da istenmiyormuş. Sol kanat alacaksak girişimlere hemen başlamak lazım. Fransa milli takımına kadar yükselip PSG'ye transferi falan konuşulurken yaşadığı sakatlıklar onu biraz geriye götürdü. Daha sonra Draxler'in yerine alındığı Wolfsburg'da da uyum sağlayamadı. Ama büyük bir potansiyeli var. Bruma'yı aratmayabilir bize.

Bence bu seneki Anadolu transferi hakkımızı yeterince doldurduk Ndiaye ye 9 Milyon vererek. Yok Emre Akbaba yok Deniz Türüç bunlara o kadar para savurmaya gerek yok zaten yedekten öteye gidemeyecek adamlar bunlar.

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Atalay'a Recep'e falan şans verelim kat kat daha mantıklı ve kârlı olur.

Hem çocuklara şans verip ve denemiş oluruz hem de çuval çuval paralar cebimizde kalmış olur. Gerek yok.

Elimizde kaliteyi bırak sayı olarak da yeterli yerli kalmıyor Selçuk ve Sinan giderse. Mecburen almak gerekecek. 4 genci koysak bile yetmiyor. Yedek kulübesi şöyle olan takım şampiyon olabilir mi: Eray Ahmet Linnes Tolga Yasin Eren Atalay Yunus Recep Koray

Tueruec için 1-2 çöp artı bir miktar para ile alınabilirse alınmalı. Iş yapar

Veya Bjk Selçuku gerçekten istiyorsa Tolgay-Selcuk takası fena olmaz.

asamoah sanirim artik bizde, tek tek gelmeye basladi yurtdisindan yurticinden haberler, 7+1milyon bonservis, 3milyon yillik rakamlar...
h.o

şuan kulübe ciddi saldırı var yönetim anlamında mesele mali değil....östersund maçlarından sonra kimse ses çıkarıp bir eleştiri yapmadı çünkü takımdan yine bir şey olmayacağına güvendiler baktılar kayseri maçında takım coştu daha ileriye gidilmesin diye işleri baltalamak için bariz biçimde oyunlar oynanıyor...biz tabii ki dursun'u istmiyoruz ama şuanki transfer planına balta vurulmasını da istemiyoruz....2 senedir dursun konusunda biz sallarken sustular serdar'a 4.5 cavanda'ya 2m verilirken sustular şimdi mali eleştiri yapıyorlar

Vida + Asamoah ile kapatacağız Transfer dönemini galiba.

Böyle de çok güzel bir Kadro.
Garry İdare eder ise; Şampiyonluk h.o.

c92d371d193ba197a89f596d9310639f.jpg

De jongu bırak onu ben aldırmadım diyor bir an için kabul edelim onun aldırmadığını ancak yerlileri ben aldırdım diyor serdara 4.5 ahmete 2.5 verildi ikisinin toplamına vitor hugp alınırdı ki biz talip olduğumuzda 7,8 arası istemişlerdi çok sonra fiorentina aldı bu adamı. Nazifoğlunun derdi ben gönderildim bu iyi transferler oldu ben kötü adam oldum size başarıyı yedirmem demek aslında

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Asıl saçma olan o zaten. Sen git 4 tane 2 milyonluk stoper al göze batmaz çünkü 2 milyon insanın gözüne fazla gelmez. Ama 8 milyona bir tane insan gibi stoper alsan hemen batıyoruz nidaları.

bazı maçlarda kayseri maçındaki gibi solda tolga oynar ciddi direnç kattı takıma...

Rodrigues'i tutmam ama defansif katkısı çok önemli. Geçen maç 4 5 defa top kaybedince 40 metre depar atıp kazandı. Bizim planimizda çok kritik bir katkı bu. Arkasına Asamoah gelirse dengeyi bulur o kanat

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Asamoah ile transferi kapatsak fitim tabii Selçuk, De Jong vb. gittiklerini düşünerek. İyi bir takımda 1-2 adam sırıtmaz en azından mücadeleye ayak uydursalar yeter tıpkı Rodrigues gibi. Asamoah tek başına 3 transfer zaten stoper içinde artık para harcamamalıyz maalesef yetersizler ama dediğim gibi takım savunması toplayınca sırıtmazlar en azından.

Paul-Georges Ntep - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt Wolfsburg'da istenmiyormuş. Sol kanat alacaksak girişimlere hemen başlamak lazım. Fransa milli takımına kadar yükselip PSG'ye transferi falan konuşulurken yaşadığı sakatlıklar onu biraz geriye götürdü. Daha sonra Draxler'in yerine alındığı Wolfsburg'da da uyum sağlayamadı. Ama büyük bir potansiyeli var. Bruma'yı aratmayabilir bize.
Rakamları çok düşük.
Piyasası olan adamdı... Wolfsburg da patladı.

Denemeliyiz.

bir de tottenahmda nkodou vardı o da düşünülebilir.. 2 isim de çok potansiyelli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt