Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama Niane - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt Yedek forvet arayışımız için düşünülebilecek bir isim. Yırtıcı, sürekli arayan bir isim. İki ayağını da kullanabiliyor. Fransa ligine de iyi bir başlangıç yaptı bu sezon. Potansiyeli de var. Üstüne koyacaktır. Tabi bir piyasası var şu an, almak o kadar kolay olmayacaktır ama 1 yıl sözleşmesi kalmış durumda. Oyuncuyu iyi bir teklifle ikna edip bastırabiliriz.

Nevzat Dindar: Welliton menajerler tarafından önerildi. Maliyetine göre bakılacka. Yaşı biraz yüksek. Başka transferlere bakılıyor.

@nevzatdindar: "Galatasaray taraftarı sabırlı olsun. Asamoah, Juventus'ta kalmaya sıcak bakmıyor. Galatasaray'a gelecek."

Asamoah ile kapatalım
Geri kalan harcamaları stadın yenilenmesine gömelim
Şu dış cepheyi
Ve stad içine komple led bannerları yaparsak sahipleneceğimiz bir stadımız olur

TapaTalK

@nevzatdindar: "Juventus, Asamoah'ın bölgesine takviye bekliyor, süreç de bu yüzden uzuyor zaten."

Yerli rotasyon adına Kenan Karaman alınamaz mı? Oyuncuyu bilen renktaşlarımdan yorum bekliyorum.
Hiç izlemedim Fm de takımda yerli yedek olarak kullanırım hep. Sol kanat/Forvet oynayabiliyordu.

Nevzat Dindar: Sinan ve Carole'den 5-6 milyon euro bir bonservis geliri bekleniyor. Donk da ayrılacak. Hakan Balta 3 teklifi reddetti. De Jong ve Cavanda da kulüp arıyor.

Nevzat Dindar: Sinan ve Carole'den 5-6 milyon euro bir bonservis geliri bekleniyor. Donk da ayrılacak. Hakan Balta 3 teklifi reddetti. De Jong ve Cavanda da kulüp arıyor.
Şu hakan balta sırf kulübe zarar
Evlat dediğimiz adamlar hainlik peşinde basıp gitmiyolar

Semih gibi sneijder gibi olamadın hakan kekosu

TapaTalK

Nevzat Dindar: "Galatasaray taraftarı sabırlı olsun. Asamoah, Juventus'ta kalmaya sıcak bakmıyor. Galatasaray'a gelecek."

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Hakan Balta kalsa ne olur. ? Zararı yok çoğu maçta tecrübesinden de yararlanırız. Diğerlerinden ayırıyorum onu,çünkü o kadar kötü bir isim değil.

Vida'yı normalde çok istemiyorum. Stoperdeki ilk tercihlerimden biri olmaz. Ama tinercilerin 1-2 milyona alacağı haberlerini görünce sinirleniyorum. Öyle bir durum olursa bunlar ne veriyorsa 1 fazlasını verip alalım.

Nevzat Dindar: Arda ayrılacak Barcelona'dan. Arda Galatasaray'ı, Galatasaray Arda'yı istiyor. Ama Barcelona bonservis istiyor ve bu parayı Galatasaray veremez.

Arda'ya o kadar para verilmez. 40 milyon avroya almışlardı. Öyle 3 yada 5'e bırakacak değillerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt