Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına çok seviyoruz erkenden etiketlemeyi iyi veya kötüdür diye.Kayseri adam akıllı yarı sahana giremedi ki defansı ölçelim neyin liderliğinden bahsediyoruz.Şuan herşey için çok erken.Ha performans için birşeyleri illa kıstas alacaksak kayseri maçından öte rezalet geçen hazırlık maçlarını kıstas alabiliriz.Bir iyi maça bir sürü rezil maç.
sen ilk kötü oynadığı maçta gömmedin mi peki,gömdün.şimdide iyi oynamış adam söylüyor ne zoruna gitti? ha bidahaki maç kötü oynar kötü oynadı deriz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah aşkına çok seviyoruz erkenden etiketlemeyi iyi veya kötüdür diye.Kayseri adam akıllı yarı sahana giremedi ki defansı ölçelim neyin liderliğinden bahsediyoruz.Şuan herşey için çok erken.Ha performans için birşeyleri illa kıstas alacaksak kayseri maçından öte rezalet geçen hazırlık maçlarını kıstas alabiliriz.Bir iyi maça bir sürü rezil maç.

Defans oyuncusu sadece top gelincemi iş yapıyor yaw ne sıradan bir mantık bu,Etrafındakileri derleyip toplayan birisi ve gayet iyi bir top tekniği var.Ayrıca hava toplarında iyi ve hamleli bir stoper yıllarca Portoda oynamış adam 12 Milyona daha geçen sene gitmiş bir adam yaw daha ne olacak.7 Milyona kim gelecek çok üst düzey stoper olarak

Dirar leş
Isla leş
Kameni leş
Valbuena iyi transfer
M. Ekici idare eder
Soldado büyük soru işareti
Guilano bilmiyorum

7 oyuncudan sadece 1 tanesin iyi

Kaleci, sol bek, stoper, sag bek, sag açık, Önlibero leş... Fenerin durumu kötü

SM-T813 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener'in Guilano ve Soldado'nun girdiği kadrolu hali bile çok kötü. Stoper, sol bek, 2 orta saha, 1 kanat, 1 forvet transferi yapmaları lazım ki birşeye benzesin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler üzülerek söylüyorum ki Kayseri maçı bizi biraz fazla havalandırdı.İnşallah sonradan üzülmeyiz.Bu maç kesinlikle ölçüt değil iç sahada açılış maçı motivasyonuyla çokca basarak birşeyler yaptık golleri bulduk.Ama hala net bir oyun sergilemiyoruz.Başkan kılıklı adam soru işaretli Tudor soru işaretli stoperde soru işareti hala var.Büyük küçük takım seçmeden her maç gol yiyoruz ve bu duran top organizasyonumuzla her duran top penaltı gibi tehlikeli malesef muslera hatalı olabilir ama defansın koşuları duruşları olmayacak seviyede yanlış.Çok erken yükseldik.

Asamoah yarin aciklansa iyi olur artik.

kime yükseliyonuz olum siz :D takım iyi maç çıkardı bizde iyiye iyi diyoruz,boş konuşmayın.Bu şekilde devam etmesini diliyoruz.Bilmem anlatabildik mi

kayseri bizden önce oynasa da görse millet nasıl bi takımmış?adamlar uninese,hannovera karşı iyi mücadele ettiler.meleg ve bia iyi futbolcular.ilk 11e yerleşmediler daha.gyan ve deniz türüçe hiç girmiyorum bile.espinoza,mendes,badji ....iyi bi kadro gerçekten.

Defans oyuncusu sadece top gelincemi iş yapıyor yaw ne sıradan bir mantık bu,Etrafındakileri derleyip toplayan birisi ve gayet iyi bir top tekniği var.Ayrıca hava toplarında iyi ve hamleli bir stoper yıllarca Portoda oynamış adam 12 Milyona daha geçen sene gitmiş bir adam yaw daha ne olacak.7 Milyona kim gelecek çok üst düzey stoper olarak

Abicim zaten kayseri gibi bir takıma ilk düzgün performansını gösteren bir oyuncuyu ujfa dan üstün görmek sıradışı bir mantıktı oyüzden ben sıradanlaşayım dedim.

Hazırlık ve resmi maçlar dahil büyük küçük her takımdan gol yedik.
Duran toplar ayrı bir mesele zaten.
Ayrıca farklı maçları izledik sanırım ben bir liderlik havası sezmedim fiziği yanıltıyor olmasın seni.

Büyük konuşmak aşırı yermek yada yüceltmek için sadece çok erken ligi muhtemelen 12 altı bitirecek defansı zerre zorlamayan bir takıma karşı verilen defansif performans hiç birşeye kıstas olmaz. Ayrıca pozisyon alma meselesini nasıl çözdün acaba sadece maicon özelinde değil bütün defans zaten duran toplarda mütiş pozisyon alıyor Tudor'unda gayretiyle!
Karşı takımda pırpır bir forvet olur derinlemesine paslarla defansı delmeye çalışırlar stoper %90 başarılı olur dersin vay be ne pozisyon bilgisi bune sezgi Var mı yok!
Karşı takım kanatlardan akın akın gelir sağdan soldan yan toplarla darlar senin stoperin yüksek oranda toplara hakim olur dersin vay be ne pozisyon bilgisi bune sezgi Var mı yok!

Rakibin şişirdiği topları uzun boyunla uzaklaştırmakla pozisyon bilgisi ölçülmez.Hani dersin ki top takibi ve timing iyi

Miranda iddialari kimden cikti bilmiyorum ama sezon sonu sozlesmesi bitiyormus, ayrica Inter'de surekli oynayan bir adam. Yillik 3 milyon euro net maas aliyor orada. Guzel olur ama neden ayrilmak istesin, bilemiyorum.

Fenerbahce aynı eski Galatasaray'a dönüşüyor.
Aykut da bunu başaracak en iyi adam.

kayseri bizden önce oynasa da görse millet nasıl bi takımmış?adamlar uninese,hannovera karşı iyi mücadele ettiler.meleg ve bia iyi futbolcular.ilk 11e yerleşmediler daha.gyan ve deniz türüçe hiç girmiyorum bile.espinoza,mendes,badji ....iyi bi kadro gerçekten.
Gyan mactan once isinirken sakatlandi.belinden ve isinmayi yarida birakip cikmisti. Hatta ilk11den cikartilldi dendiydi ama sonra geldi tekrar.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

@Baris Sokmen

Arkadaslar Baris kardesimizi suraya mentionlarmisiniz... Benim klavye gavurca oldugundan mention atamadim (s ve o)

Burada gördüğün hırs, arzu ve gole açlık. Kimse taktiksel bir koşu yapmıyo.
Sadece Gomis "Lan çok düz gittim biraz sağ kanada çekileyim " diyip Tolga'ya
yer açıyor. Diğer herkes toplu Ndiaye'ye yetişmek için koşuyo.

Ama en az 5 kişi saydım ileri koşan süper gif :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt