- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.905
- 5.488
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevdigim kzı sevdiğim şarkıyı dinlemiş
(( paylaşmıştım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayseri başkanı inşallah bir takımla anlaşır dedi. sözde fifalık olacaklarmış. wellinton paramı almadım demiş, kayseriide bankada hata bizde değil, wellington imza atarsa bi yere 14m euro tazminat alırız diyo
Twitter uzdun sergencok seviyom abi ya dayanamıyom,favorilere eklemiş
Twitter uzdun sergen
bi işaret çaktı en azından şarkıyı dinlemiş,favorilere eklemiş hemen.benim yyaptıgım esekliği yavaştan affediyo belli ki
Yok bol bol sallıyorTwitter da roberto baggio diye bir hesap var Galatasaray nani konusunda epey rol aldı diyor güvenilir bir hesap mı bilen var mı
Aslolan Galatasaray'dır
bi diamzı yokki osmalıyı alt edek,garry abuk subuk hareketler yapar yıne
SON DAKİKA - Fenerbahçe, Gabriel Paletta'yı aldı. Transferin birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor. (Calciomercato) https://twitter.com/tribundergi/status/898316633080348673/photo/1
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Sen once terbiyeli ol bakalim ,birgun gelirim çatkapı,daha 23 ,24 mesaj yazmissin Galatasaray a cakarsa laflari falan ,hayir cakmasini dusundugun de osmanli bir bitmedinizOsmanli kime çakacak bize mi ,yakisiyor mu kendi takimin icin bu sekilde yazmak şunu unutma Galatasaray çakar,arada yenilirsek,sadece yenilmis oluruz Galatasaray'a cakilmaz! ,daha 20 kusur mesaji olan yeni bir uyeye gore fazla cesursun
sakin
ol
şampiyon
önce bi kendine gel sonra biara bana gelirsin ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●♤♡♢♧♤♡♢♢♧♧♧♡♡♡♤♤♡♡♢♢♢♡♡●♤●♤♤●♤●♤●♡●♡♢●♢●♢♢●♢●♢♢●♤♤●●♤♡♡○♢○♢○♢
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demeyeyim dedim,genctir ,yenidir,tecru besizdir dedim de neyse
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boş boş postlar atmabi diamzı yokki osmalıyı alt edek,garry abuk subuk hareketler yapar yıne