- 19 Mart 2014
- 29.515
- 30.948
- 2.718
Gerçi oda doğru, Aziz Yıldırım ne derse inanıyorlar.aziz başkanları dedi ya kasamızda 100 milyon€ para var diye inanmış herhalde tabloyu yapan fenevli![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçi oda doğru, Aziz Yıldırım ne derse inanıyorlar.aziz başkanları dedi ya kasamızda 100 milyon€ para var diye inanmış herhalde tabloyu yapan fenevli![]()
ulan bu güzelim takımı avrupada izleyemeyecez ya ona yanıyorum. Lanet olsun boyle ise
abv asamoah
Çünkü Vida'dan daha iyi oyuncu ve piyasası daha fazla. Sevilla ne kadar para verecek Kjaer'e, Vida ne kadar maaş istiyor diğer yandan imza parası yanında önce bunu da araştırmak lazım. Ha diyorsanki Vida daha iyi oyuncu boşa tartışıyoruz demektir zaten.nasıl maaş kjaer 3 katı para alıyordu neden onu tercih ettiler?
Muazzam olur da şimdiden söz kesmek lazım her konudaVida için bonservis ödemek istemeyen Galatasaray transferi Ocak ayına bıraktı
Bipspor
Avrupa'da olmadığımız için şükredebilirsin bu sezon.ulan bu güzelim takımı avrupada izleyemeyecez ya ona yanıyorum. Lanet olsun boyle ise
abv asamoah
Gidipte 4 yiyip geldiğimiz sezonuda saymazsak 40 yil olmus gibi geliyor bana... aaah ah.2 yıl üst üste avrupadan uzak kalmak çok kötü oldu be renktaşım
Kesinlikle UCL ile geri dönmemiz lazım artık
troll musun kardeş
O açıdan öyle ama bu takımı daha fazla izlemek isterdim çünkü iddiali kadro cidden. Napaacağı belli olmaz su takimin 2-3 transferden daha sonra.Avrupa'da olmadığımız için şükredebilirsin bu sezon.
1) Bu transferler olmazdı
2) Uzun maraton için yedeklerin iyi değil
3) Tek hedef şampiyonluk yani haftada 1 maç
TapaTalK
Bi şampiyonlar ligi değil o heyecan yokO açıdan öyle ama bu takımı daha fazla izlemek isterdim çünkü iddiali kadro cidden. Napaacağı belli olmaz su takimin 2-3 transferden daha sonra.
abv asamoah