Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önemli olan iyiyken destek olmak değil
Bu takım maçta kaybedecek bakalım reaksiyon nasıl olacak o zaman

kW5QNJ.png
Aklıma pandev le dzemali geldi

Önemli olan iyiyken destek olmak değil
Bu takım maçta kaybedecek bakalım reaksiyon nasıl olacak o zaman

Renkdaş takım kötüye giderse kimsenin bu saatten sonra yönetime laf etmeye hakkı yok şu zamana kadar gelen hangi oyuncuyu gelmesini istemedik ? Hepsi bizi tatmin eden oyuncular oldu

Dursun Özbek: "Asamoah transferi ile ilgili görüşmeler var, resmiyet kazandığında açıklayacağız"

Dursun Özbek: "Uçakları indirdik, şimdi uçakları kaldırma zamanı. Takımdan ayrılan isimler olacak"

Dursun Özbek: "Tudor ve takımla konuştuk, herkes oldukça mutlu. 2000 ruhunu yakaladık, hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız"

Dursun Özbekkkkkkkkkkkkk
hassss 2000 ruhu ne lan
alt tarafi 1 mac kazandilar
yarin kaybetsek yine tepetaklak olur takim

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

2 3 tane itin köpeğin laflarından etkilenmedi. Harbiden tebrik ediyorum. Yaptığı bazı şeyler yüzünden protesto ettim pişman değilim yapsa gene ederim ama bu şekildede devam ederse tebrik etmeyide eksik edemem hakkını vereceksin her zaman.
ooo dursuncu seni, vizyonsuz, 1 transfere yalamaya başladın bile.

Şaka bi yana gül geç yav o saçma sapan yorumları. Doğrular takdir edilir, hatalar eleştirilir. Bu farkı anlamamak için gerizekalı olmak lazım. Kusura bakmasınlar ama öyle.

Ulu johann ?❤

5a65964b0c6b21252f1e2123199d2e45.jpg

TapaTalK
Taraftarı olduğum için demiyorum, Galatasaray'da oynayan yabancı futbolcularda genel olarak bu sevgi mevcut.
Unutamıyorlar, ayrıldıktan sonra neredeyse fanı oluyorlar kulübün.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de ise bu tür şeylere pek rastlamıyoruz. Hatta ben hiç hatırlamıyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Taraftarı olduğum için demiyorum, Galatasaray'da oynayan yabancı futbolcularda genel olarak bu sevgi mevcut.
Unutamıyorlar, ayrıldıktan sonra neredeyse fanı oluyorlar kulübün.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de ise bu tür şeylere pek rastlamıyoruz. Hatta ben hiç hatırlamıyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Hoijdonk, Alex ve Nouma aklıma ilk gelenler senin tezini çürüten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt