Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıdvan Dilmen: "Bugün sahada İstiklal Marşı'nı bilen kaç kişi vardı? Lig zıvanadan çıktı."

Tipe bak

abv asamoah

Kollanarak milyonlari cukka etmeye iyi alismislardi di mi?
Yabanci siniri sayesinde kuluplere atar yapmaya, canlari isteyince oynayip istemeyince oynamamaya iyi alismislardi di mi?
Calissinlar, haketsinler, yabanciyla rekabete girsinler, daha iyi olsunlar, oynasinlar

Sonucta sınır gelirse buyuk takimlara transfer olmuslar oynayacak milli takimda
Sinir olmazsa da yine ayni adamlar oynayacak, sadece o adamlar baska takimlarda oynuyor olacak

Birakin keyfimizin icine etmeyin, biz bu tembel yeteneksizleri izlemek zorunda miyiz

Medel De jong ayarinda bir topcu yalniz. Lensi ise hic hazir bulmadim. Su kadrolari oturana kadar puan farkini acalim. Bana gore hala bizden iyi kadrolari var.
oturacak kadro kalmamış ki.bi lens var işte.gerisi doymuş,yaşlı.hakem olmasa bişey yapamayacak bi takım oyuncu toplulugu falan filan.ha kadro genişliği acısından iyiler evet.

yavas yavas kavrayin ciddiyeti yabanci siniri konusunda calismalar baslamis. Parali kopeklerin hepsi bugün yabancı düşmanı kesildi..

abv asamoah

erman acayip mala bagladi yine
yeni melo alsan ne olur diyor

Milli Takım'ın başarılı olması lazım. Aksi takdirde fatura yabancı sınırına kesilir, zemini hazırlanıyor zaten.

fbtv yi kapattım aspordayım ermen hepsinden delikanlı en azından ağlamıyor ekranda siyaset entrika ve türlü oyunlarla yer koltuk mesaj vermeye çalışıp takımı fenerbahçeye seneye zarar etme lüksü olmayan ve transfer yapamayacak takımına hizmet eden adamı izlememeliyim dedim ... bence takıma sahip çıkmak buralardan da geçer

oturacak kadro kalmamış ki.bi lens var işte.gerisi doymuş,yaşlı.hakem olmasa bişey yapamayacak bi takım oyuncu toplulugu falan filan.ha kadro genişliği acısından iyiler evet.
lens bjkde oynayamaz
Kontra atak topcusu uymadigini gösterdi bugunde kopuktu hep

abv asamoah

madem yerli istiyorsunuz defolun ayrı lig kurun yerliler ligi diye orda full yerlilerle oynayın

Asamoah bitse cok iyi olur milli mac arasina kadar

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Galatasaray ilk haftadan ne korku salmış ki yabancı çığırtkanlığı başlamış.
2 senedir yabancı konusunda neden kimseden ses çıkmıyordu, tabi Galatasaray'ımız yarışın içinde değildi, tehlike arz etmiyordu.

Bjk iyi oynamiyor net olarak..bireysel olarak canerin ortasi q7nin ortasi filan bisey yapmaya calisiyorlar.tempolu orta sahasi guclu ileri hizli cikan her takim bjkyi zorlar

Aynen renktas, hizli cikan her takim bjkyi dagitir, atiba olmadigi icin mi bilmiyorum ortasahalari cok kolay geciliyor

Tek olaylari oyunu genis alana yayip veya diyagonal paslar atip kenarlardan orta yapmak, bir de 3-4 kanat organizasyonundan sonra Talisca'yi istasyon yapip ortadan delmeye veya ara pasi yapmaya calisiyorlar

melo topal atiba ayni tip adamlar fazla fark yaratmazlar diyor
gece gece sinirlendim yine

Allah askına yerliler için bi lig kurulsun.salalım atalayı,recebi,ozanı,melihi,yunusu.ebelerini şaşırsınlar.bunlar neden hala ciddiye almıyo u17 kadrosunu anlamıyorum.ciddi tehlike bütün rakipler için.müthiş bi potansiyel var.şampiyon ispanyayı 20 dkda mahvetti atalaylı kadro.panik olmasalar finaldelerdi.u16 var daha.

Rıdvan Dilmen: "Bugün sahada İstiklal Marşı'nı bilen kaç kişi vardı? Lig zıvanadan çıktı."

Tipe bak

abv asamoah
Bir şeyler yazıcam siyasi denilecek ama.

Kendi desteklediği fikirler işine geldi mi ne İstiklal marşı ne Atatürk bilirsin şimdi kankaların ilk 11 e giremeyince mi aklına geldi marş moloz ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Milli Takımımızın başarılı olmasını ben de çok istiyorum da kulüplerin bütün yaşama sebebi neden Milli Takıma hizmet olarak algılanıyor onu anlamıyorum? Yabancı sınırı geri gelsin diye tutturdular. Neden, MT kötü olurmuş, oyuncu çıkmıyormuş. Argüman zaten yanlış da ülkedeki bütün kulüplerin varlık sebebi Milli Takımlara hizmet etmek mi? Futbolu takip eden herkese sor bakalım, Avrupa futbolunda kulüp takımları mı ülkeyi daha iyi temsil eder milli takımlar mı? Hangisinin başarısı daha akılda kalıcıdır, daha mühimdir?

MİLLİ TAKIMIN HOCASI İSTİKLAL MARŞI OKUMAYI BİLİYOR MU ?

Alsaydınız ya güneşi ya da avcıyı ... Tudorunkini alırsınız seneye ...

Para var huzur var
Bu takımı kurduk şimdi keyfini çıkartacağız
Allah orta sahalarımıza sakatlık vermesin Badou - Fernando ligin en dinamik orta sahaları

TapaTalK

Rıdvan haftalardır yapıyor bunu, cidden yeter artık. Algıcı adi köpek. Elimde olsa çok daha fazlasını yazardım ama kurallar imkan vermiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt