Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube

Renkdaşlarım burda çalan versiyonunu hiçbir yerde bulamadım bilen varsa link lütfen :) 10.07

Son düzenleme:
Ufukta gözüküyor yabancı sınırlaması. Mantıklı olup güzel bir metotla bu işi çözebiliriz aslında. Kulüpler birliğinin başında özbek varken. 7+4+sınırsız gibi mesela.

Zaten sınırlama en erken 2021 sezonunda gelir. O yüzden bizim hamlelerimizi iyi oynamamız gerek.
Dalga geçiyorsun galiba yada fenerlisin
Bizim aldığımız oyuncular hepsi 11 oyuncusu
Taraftarı böyle düşünüyorsa adamlar getirir yabancı sınırını
7 artı +4 müş

ermanın maç sonu yorumlarını dinliyorum şimdi.. çok iddialı.. şenolun aklı milli takımda diyor.. Galatasarayı gördü kaçmaya bahane arıyor diyor :D

biraz abartıyor gibi

OL - Mercato : Montpellier, Yanga-Mbiwa vise par la Fiorentina mbiwa ile ilgiliyiz.

L'Olympique Lyonnais devrait se séparer de Mapou Yanga-Mbiwa lors de ce mercato estival. Malgré les récents propos de Bruno Genesio, laissant entendre que l'OL pourrait éventuellement compter sur son défenseur central, la tendance est bel et bien à un départ pour le principal intéressé.
Récemment pressenti au Montpellier HSC, qui souhaitait uniquement une venue en prêt, l'international français est désormais envoyé du côté de la Fiorentina. C'est en effet l'information dévoilée par Olympique-et-Lyonnais ce mercredi. Le média fait également état d'intérêts de clubs turcs, parmi lesquels figurent les Stambouliotes de Galatasaray, ou encore de clubs chinois. Aucune offre ferme n'a cependant été reçue par l'OL pour le moment concernant un transfert de Yanga-Mbiwa sur ce mercato estival. Pour rappel, le joueur est lié aux Gones jusqu'en juin 2020.

Rıdvan adının hakkını fazlasıyla veriyor, Erdoğan yabancı sınırına laf ettikten sonra TFF başkanlığını sağlama almak için her gün bu konu hakkında konuşuyor.

Teknik direktörlük yapamamış biri yıllardır hoca diye program sunuyor ya TFF başkanı olunca siz düşünün havasını.

ermanın maç sonu yorumlarını dinliyorum şimdi.. çok iddialı.. şenolun aklı milli takımda diyor.. Galatasarayı gördü kaçmaya bahane arıyor diyor :D

biraz abartıyor gibi

Erman hödüktür falan ama Ahmet vs gibi kıvırmaz duruma göre bildiğini okur. Aspor'da Selçuk güzellemesi yapılırken tek itiraz eden Erman'dı mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt