Biraz uzun olacak özür dilerim ama bunu takıma bunu yazmak zorundaydım.
Takıma 3-5 takviye yaparak bütün oyuncuların uygun olduğu bir sistem yaratamazsın. Ama Galatasaray önce sistemi belirledi sonra bu sistemi uygulayabilecek 1-2-3-4-5-6-7 her biri çilek tadında muhteşem transfer yaptı. “Koşan” “Rakibe Basan” Rakibi Bozan” “Teknik” “Hızlı Hücuma Çıkan” “Organize” takım yaptılar ki.
Öncelikle bu sistemin baş aktörü TUDOR’u tebrik ediyorum. Sistemi belirleyen adam, alınacak oyuncuları belirleyen adam ama kendi kurduğu sistemi kendi transfer ettiği oyuncularla tek bir maça çıkamadan gönderilecekti ve bu haksızlık değil AYIPTIR. Ben hala iyi hoca demiyorum ama bu adama sistemi oluştur dediysen bu kadar emek vermiş adama sistemini denemesine izin vereceksin.
İkincisi tüm takımı dağıtıp sıfırdan ve full çilek transferleriyle takım oluşturmak herkesin cesaret edebileceği bir iş değildir. Takımı tümden değiştirme cesaretini göstermeyip 3-5 transfer yapsa emin olun bu 3-5 oyuncu da diğerlerinin arasında kaybolur giderdi. Her ne kadar kendisini hala yetersiz bulsam da sadece bu deli cesareti gösterdiği için DURSUN ve yönetimini tebrik ederim. (Hiç bana kızmayın, gerçek Galatasaraylı birisi doğru bir şey yaptığında buna doğru diyendir). Ama bu güzelliği saçmalayıp bozacağın korkusunu da yaşamıyor değilim.
Üçüncüsü yedek klubesindeki ve saha kenarında ısınan Selçuğun o halini görmek 4-1 yenmek kadar zevkliydi.
Dördüncüsü Yasin’in triplerini düşünüp sonra ısınırken taraftarlarla sürekli selfie çekilip gerçek mesleğini bulmasına sevindim.
Beşincisi Arda’nın gelmesini istiyordum ama şuan kesinlikle gelmesini istemiyorum. Zira bu takımı oyun anlamında yavaşlatacak messi olsa istemiyorum.
Altıncısı Asamoah kesinlikle alınmalı. Gerekiyorsa sadece o alınmalı Takımda çok bariz sırıtan Linnesti.
Sonuncusu Fatih Hoca bu camianın evladıdır. Ama bırakın azıcık dinlensin. Biraz yalnızlığın ne demek olduğunu damarlarında hissetsin ki Galatasaray’dan başka kimsesi olmadığını her ne sebep olursa olsun Galatasaray’ın tek ailesi olduğunu iyice anlasın.
Zira kendisi ben teknik direktör değil başkan olarak görmek isterim.