Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terimi sevmem ztn
transfer konusunda savunulmasi komik oluyor

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hiçte olmuyor bence :) melo elmander riera ujfaluji efendim eboue terimin istediği adamlardı..

Keza bunlardan sonra kaka filan istemişti... neyse seninde fikrine saygım var sonuçta herkesin görüşü farklı ama bu yıl yapılan transferler belkide yıllardır en doğru en iyi transfer sezonunu geçiriyoruz bir tek belhanda biraz soru işareti gibi ama kalitesi belli işallah şampiyon oluruz yetti artık bu tinercileri izlemek 2 yıldır

Led pano reklamı için ne kadar para alıcaz.zamanında karayolları otobana çok yakın diye izin vermedi haberi çıkmıştı sanırım

Ermin Zec boşa çıkmış Tudor'un eski öğrencisi isteyebilir belki forvete

hiçte olmuyor bence :) melo elmander riera ujfaluji efendim eboue terimin istediği adamlardı..

Keza bunlardan sonra kaka filan istemişti... neyse seninde fikrine saygım var sonuçta herkesin görüşü farklı ama bu yıl yapılan transferler belkide yıllardır en doğru en iyi transfer sezonunu geçiriyoruz bir tek belhanda biraz soru işareti gibi ama kalitesi belli işallah şampiyon oluruz yetti artık bu tinercileri izlemek 2 yıldır
arda'dan kazandigimiz bonservisi 29 yaşindaki rieraya gommek kötü bi hamleydi
neyse olan oldu gecmiste kaldi hersey
sampiyon olacagiz insallah
gecmise takilmammak lazim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wellinton geleceğine U-21'den adam koyalım, gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah ve stoper transferleri olursa ben tamamım. Sol açık alınacağını düşünmüyorum artık

Wellinton'un davası devam ediyor ayrıca. Yarın ceza almayacağı ne malum? Başımıza dert mi açalım?

Messi, City'mize hayırlı olsun

Sol kanat alın lan, garry/yasin bal yapmayan arı bunlar, geçen seneden hiç mi akıllanmadık anlamıyorumki. Tek maçla linnesi garry i 11e yazıp duruyorsunuz

Sol bek ile stoper alınırsa her yerde peşin satan gibi otururum artık

3849d7032a83f88c110a3707efb8db85.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim'in transfer konusunda çok kötü olduğunu biliyoruz. En azından 2. döneminde aldırdığı beş para etmez adamlar yüzünden 3 sene kaybettik. Neredeyse Lauro'yu alıyordu kaleye bastırdık ve yönetime Muslera'yı aldırttık.

Yahu bırakın eskiyi artık,önümüze bakalım. Bu arada stadyumun zemini nasıl acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt